Sexleketøy

Få din egen tryllestav, og si farvel til orgasmeproblemene

Skaff deg din egen fantastiske versjon av verdens mest populære sexleketøy

Finn den versjonen av Magic Wand som passer best for deg!
Finn den versjonen av Magic Wand som passer best for deg!
Publisert Oppdatert

Inneholder nattbordsskuffen din allerede en Magic Wand? Hvis ikke, er det på tide at du får deg din egen fantastiske versjon av verdens mest populære sexleketøy.

Den kraftige Magic Wand ble opprinnelig lansert som en massasjestav for ømme muskler helt tilbake på 1960-tallet, men kloke kvinner fant raskt ut av et annet og mye mer interessant bruksområde for den gyldne staven. I dag er den elsket av mange og kjent over hele verden som en kilde til intense orgasmer, og anbefales spesielt for dem som lider av orgasmeproblemer. Leter du etter en tryllestav som kan vise deg hvordan toppen av sanselig lykke kan føles? Her viser vi deg hvordan du kan finne den helt rette versjonen for deg.

For nybegynnere

Nybegynnere elsker Magic Wand Vibrators fordi de byr på hele spekteret, fra forsiktige til særdeles effektive vibrasjoner, og dét uten å tiltrekke seg unødvendig oppmerksomhet - de fleste wands har nemlig et diskré design. Wands finnes i mange ulike størrelser, fra små mikrovarianter til store megavarianter, men som nybegynner er en god idé å starte med en hendig miniwand.

Sinful Petite Mini Magic Wand: Perfekt for nybegynnere!
Sinful Petite Mini Magic Wand: Perfekt for nybegynnere! Foto: Sinful

Sinful Petite Mini Magic Wand er en liten og lett vibrator, som er enkel å styre og som, til tross for størrelsen, er overraskende kraftig. Dens fleksible hode gjør at den er enkel å styre direkte mot klitoris, eller mot noen av de andre ytre erogene områdene på kroppen. Den oppladbare vibratoren er i tillegg vanntett, så du kan ta den med overalt hvor du skulle få lyst til å leke med den.

Tips til bruk:

Direkte klitorisstimulering kan føles vidunderlig, men prøv å starte med indirekte stimulering først, uten å la vibratoren komme i kontakt med de mest følsomme stedene. Når du starter med indirekte stimulering, og beveger deg langsomt videre til orgasmen, vil klimakset føles enda mer intens.

Selv om det fristende å skru vibratoren opp på full effekt og starte rett på med direkte stimulering av klitoris, er det viktig at du først venner deg til følelsen på et lavt vibrasjonsnivå. Du kan øke volumet gradvis når kroppen din er klar for det, og på den måten bygge opp orgasmen og gi deg maks nytelse av wanden.

Til den erfarne

Hvis du allerede har litt erfaring med sexleketøy, men mangler en Magic Wand i samlingen din, bør du investere i en modell med de helt rette detaljene og funksjonene.

LELO Smart Wand Large: La Wanden lede deg til klimaks med vibrasjoner som justeres etter intensiteten på trykket.
LELO Smart Wand Large: La Wanden lede deg til klimaks med vibrasjoner som justeres etter intensiteten på trykket. Foto: Sinful

Luksuriøse LELO Smart Wand Large byr på en dyp, kraftig vibrasjon gjennom et stort hode i enden av en ergonomisk utformet arm, som sprer stimuleringen over et stort område. Det er det perfekte valget både for stimulering av intime områder, men også for øvrig kroppsmassasje. Den silkemyke, silikonbelagte wanden er naturligvis også vanntett, slik at du også kan også nyte den i badekaret.

Med dens unike SenseTouch-teknologi får du muligheten for å lene deg tilbake og nyte vibrasjonene helt uten å skulle tenke på å manøvrere ulike knapper. La Wanden lede deg til klimaks med vibrasjoner som justeres etter intensiteten på trykket - jo hardere du trykker den mot huden din, jo mer vibrerer den.

For par

Moderne Magic Wands kan mye mer enn bare ytre stimulering. Det finnes også et stort utvalg av add-ons til rådighed som vil forvandle wanden til det ultimate sexleketøyet for par.

Sinful Oppladbar Mini Magic Wand: Anbefales til par.
Sinful Oppladbar Mini Magic Wand: Anbefales til par. Foto: Sinful

Hvis du vil ha en wand som også kan brukes til parleker, lønner det seg å investere i et merke som også spesialiserer seg i å lage add-ons. Sinful Oppladbar Mini Magic Wand er et eksempel på en wand som kan brukes overalt på kroppen. Den kraftige motoren vibrerer med 10 innstillinger og 8 hastigheter, er ganske lydsvak og trådløs, og dermed også enkel å ta med på farten.

Kombiner en Sinful Mini Magic Wand med et kinky analtilbehør, som forvandler den til en effektiv unisex analvibrator. Tilfør rikelig med analglidemiddel, og gjør dere klare for fantastiske analorgasmer for dere begge.

Med rabbittilbehøret kan wanden omdannes til et effektivt multifunksjonsleketøy, som gir kvinnen både indre og ytre nytelse. La partneren din iaktta deg mens du nyter vibrasjonene og gjør deg klar til å oppleve din villeste orgasme noensinne. God fornøyelse.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning