sex i sommer

Slik får du den villeste sommersexen

Finn frem din indre exhibisjonist, og les om hvordan du kan ta steget og flytte sexlivet ut i det fri i de varme sommermånedene.

Publisert Oppdatert

Sesongen er over oss. Det er varmere vær, mindre klær, og de fleste har byttet det bitre, innbitte vinteruttrykket med et mer åpent sommersmil. Det er ganske enkelt som om verden har våknet til liv igjen, og med den, vekkes også lysten. I samarbeid med Sinful gir vi deg her inspirasjon til hvordan du kan skifte ut sex i dobbeltsengen med nye, spennende steder under åpen himmel.

Sex på stranda

Å dyrke sex på stranda er en romantisk fantasi mange drømmer om. Vil dere gå all in, kan dere legge ferieturen til Sør-Frankrike og feriebyen Cap d’Agde hvor nakenhet og sex i det fri (eller på en av de mange barene for den sak skyld) er lovlig.

Vil dere bli i Norge, kan dere velge et litt mer usjenert sted. Sørg for å ha med et par tepper, sånn at dere både har noe å ligge på og legge over dere om noen skulle komme forbi. Skal det være litt ekstra frekt, så stikk innom en sexbutikk og finn spennende leketøy til å krydre opplevelsen med.

Sex i vannet

Å ha sex i et basseng, i et tjern, i et utendørs spabad eller i havet, gir uante muligheter for frekke og kreative stillinger. Vannet får nemlig kroppene deres til å flyte, og dere trenger derfor ikke ta hensyn til muskel- og tyngdekraft når dere finner nye yndlingsstillinger. Siden vann ikke akkurat er å anbefale som glidemiddel, vil det være en gode ide å smøre litt silikonbasert glidemiddel på kjønnsdelene før dere hopper i vannet, så går leken litt lettere.

Det ekstra frekke ved å ha sex i vannet, er at folk kan se dere uten nødvendigvis å vite hva som foregår fra navlen og ned. Det er frekt og eventyrlig, og kan sette gang i dejlige og lystskapende fantasier.

Sex i telt

Sommer er for mange lik med telttur. Men det betyr ikke at dere ikke skal kunne dyrke sex av den grunn. Når sommernatta er lys, og dere legger dere i en dobbel sovepose og nyter fuglekvitteret som bakgrunnsmusikk, blir det nesten ikke bedre. Pakk eventuelt et erotisk spill med i tursekken, og få sexy inspirasjon til nye, fantasifulle stillinger som kan nytes i uvante omgivelser.

Sex i hagen

Er du fristet av utendørssex, men ikke helt modig nok til å flytte forlystelsene til et offentlig sted, kan din egen hage være en god mellomting. Kle dere nakne imens dere utfører de nødvendige gjøremålene i hagen, og kikk på hverandre i smug. Når dere ikke lenger kan la være, kan dere overgi dere til hverandres solkyssede kropper på solsengen eller i gresset, mens naboen klipper plenen på den andre siden av hekken. Vissheten om at dere i prinsippet kan bli oppdaget, kan være utrolig pirrende. Vil dere være på den sikre siden, kan dere velge en støysvak vibrator, sånn at dere kan nyte de intense vibrasjonene uten at noen oppdager den rytmiske summingen. God sommer!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning