Philips Sonicare elektrisk tannbørste

Bedre tannpuss med elektrisk tannbørste

Fordelene er mange!

Å pusse med en elektrisk tannbørste fra Philips Sonicare fører både til redusert bakteriebelegg på tennene og mindre risiko for tannkjøttbetennelse.
Å pusse med en elektrisk tannbørste fra Philips Sonicare fører både til redusert bakteriebelegg på tennene og mindre risiko for tannkjøttbetennelse. Foto: Elkjøp
Publisert Oppdatert

Tannpuss forebygger bakteriebelegg på tennene, men valg av tannbørste kan ha betydning for hvor god forebyggingen er.

At god tannhygiene er viktig, er noe de fleste av oss lærer tidlig i livet. Babyer utstyres gjerne med en myk tannbørste de kan bli kjent med allerede før de første tennene titter frem, og gode tannpussrutiner, med rengjøring både morgen og kveld, etableres så fort tennene er på plass.

Dette er viktig for å forhindre at tannkjøttsykdommer og tannråte oppstår

Mindre belegg og betennelse

Det at tannpuss forebygger plager og problemer i munnhulen er det gode bevis på, men valg av tannbørste kan ha betydning for hvor god beskyttelse tennene dine får.

Undersøkelser viser at tannpuss med elektriske tannbørster i mange tilfeller kan være mer effektivt enn manuell børsting.

Å pusse med en elektrisk tannbørste fra Philips Sonicare fører både til redusert bakteriebelegg på tennene og mindre risiko for tannkjøttbetennelse. Med den unike soniske teknikken fra Philips blir det også rent mellom tennene, der det er vanskelig å komme til.

Fordeler med elektrisk tannbørste

  • Mindre bakteriebelegg
  • Mindre risiko for tannkjøttsykdommer
  • Lettere å komme til overalt
  • Mer effektiv puss
  • Hvitere tenner

Puss riktig

Riktig pusseteknikk er også viktig når du bruker elektrisk tannbørste.

Begynn med å dele munnen inn i fire soner, og sørg for å pusse hver av sonene i 30 sekunder. Hold tannbørsten i en vinkel slik at den også kommer i kontakt med tannkjøttet og begynn så å bevege deg sakte bortover tennene.

Puss forsidene av tennene først og vær deretter nøye med å pusse godt på baksiden før du avslutter med biteflaten.

Husk også at børstehodet må byttes ut regelmessig, aller helst hver tredje måned. Tenk gjerne at du skal kjøpe et nytt børstehode til hver årstid - høst, sommer, vinter og vår.

Philips Sonicare har modeller som passer for hele familien, og Philips Sonicare for Kids er et smart valg hvis du vil lære barna gode pusserutiner ifra begynnelsen av. Sonicare for Kids har en morsom app, som gjør børstingen til en morsom opplevelse.

Friskere tannkjøtt

Årsaken til at Philips Soicare er mer effektiv enn en manuell tannbørste, er den soniske teknikken. Når spyttet møter tannkremen dannes det et skum og gjennom de soniske bevegelsene, trenger skummet inn mellom tennene og gir en ekstremt ren følelse.

Med 31 000 børstebevegelser per minutt fjerner Philips Sonicare opptil ti ganger mer plakk enn en manuell tannbørste, og det er nettopp dette plakket som er hovedårsaken til at du kan få tannkjøttbetennelse.

Foto: Elkjøp
Foto: Elkjøp

Det høye antall børstebevegelser gjør det lettere å komme til mellom tennene og innunder tannkjøttsranden, og du vil dermed få et friskere tannkjøtt på kjøpet.

Ved å pusse tennene med en elektrisk tannbørste fra Philips Sonicare kan du fjerne opptil 100 prosent mer misfarging sammenlignet med en manuell børste, og du vil raskt merke at tennene og smilet blir hvitere.

Her kan du kjøpe produktet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning