LEGE på app

Nesten en halv million nordmenn kan ha rett til gratis legetime via appen Eyr!

Hjelp av lege via app; insektsbitt, legeerklæring og fornying av resepter løses nå enkelt gjennom en videokonsultasjon.

LEGE PÅ APP: Neste gang du trenger å snakke med en lege, behøver du ikke nødvendigvis å fysisk møte opp på legekontoret.
LEGE PÅ APP: Neste gang du trenger å snakke med en lege, behøver du ikke nødvendigvis å fysisk møte opp på legekontoret. Foto: Illustrasjonsfoto Gettyimages
Publisert Oppdatert

Er du lei av å måtte ta fri fra jobben for den minste lille helseplage? Lei av å måtte sitte på venterommet i evigheter, for en 5 minutters konsultasjon. Eller å måtte stå opp i otta etter en natt med febertokter og lite søvn, for å sikre deg en nødtime hos legen, og en sykemelding.

Det behøver du faktisk ikke lengre!

En videosamtale med lege via en app

LEGE PÅ APP: Nå er det enkelt å ta legetimen via en app.
LEGE PÅ APP: Nå er det enkelt å ta legetimen via en app. Foto: Eyr.md

Eyr heter den nye, norske legetjenesten, som du får tilgang til via en app du laster ned på mobilen (Last ned her!), og dermed har du «legen i lomma». Her er det ingen venterom - du bare booker en time også ringer legen deg opp for en videokonsultasjon etter ca. 5-10 minutter.

Legen tar deg imot hele uken, enten du er hjemme, på hytta eller på Mallorca, fra 09– 22 på hverdagene og fra 10 – 22 i helgene og helligdager.

Har du eller barnet ditt blitt forkjølet, fått utslett, urinveisinfeksjon, trenger å fornye en resept eller å få en legeerklæring, så kan du nå enkelt få hjelp med det over mobilen.

Erfarne allmennleger

Legene som foretar konsultasjonene er erfarne allmennleger som jobber fast ved Colosseumklinikken i Oslo, ved siden av tar de Eyr – konsultasjoner.

Still spørsmål og vis symptomene dine, så får du råd og svar, henvisninger, legeerklæring og resepter (også internasjonal resept) der det er nødvendig.

Sikkert og rimelig med lege på app

Legetjenesten Eyr benytter BankID for sikker autentisering og innlogging i appen. All kommunikasjon og helseopplysninger krypteres under lagring og transport. Eyr tilfredsstiller Norm for informasjonssikkerhet i helsesektoren.

En konsultasjon koster kr 350,- og trekkes først etter at du har avsluttet videosamtalen med legen. Med mindre de ikke har kunnet hjelpe deg, eller du kun har blitt henvist til fastlegen for fysisk undersøkelse. Da kontakter du support og får refundert beløpet.

Nesten en halv million nordmenn kan få gratis lege via appen Eyr

Over 400.000 får faktisk legetimene gratis hos Eyr. Har du forsikring gjennom Gjensidige, DNB, Storebrand, Gouda eller Codan får du det muligens dekket av forsikringen din. Les mer om det her!

På nettsiden Eyr.no finner du mer informasjon om tjenesten, og hva Eyr-legene kan hjelpe deg med

Last ned appen «Eyr» i dag, så har du flere muligheter neste gang du eller et av barna blir syke, enten dere er hjemme, på fjellet eller i Syden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning