Klar for juleferie!

Det å reise med baby, kan være både slitsomt og upraktisk. Men med bra utstyr for voksne og barn, kan livet på tur bli akkurat det dere håpet på.

Publisert Oppdatert

Du har kanskje opplevd scenen før? Full oppakning med julegavene på toppen på vei til besteforeldre? I tillegg strever dere med en tung og upraktisk barnevogn og har kanskje med både ett og to små?

Og babyen trenger jo en hel del ting, faktisk er det mye som er ganske uunværlig de første årene, dersom alle skal ha det fint og komfortabelt hjemmefra. Da gjelder det å tenke praktisk fra første stund.

Vognen som dekker alle behov

Vognen kan brukes fra barnet er nyfødt.
Vognen kan brukes fra barnet er nyfødt.

Denne fine 4-hjuls kombivognen Mods fra phil & teds er en lett og smidig byvogn som kan brukes allerede fra barnet er nyfødt. Den moderne designen og herlige mønster er et pluss, men det viktigste er at den gir familien og barnet alt dere behøver fra fødselen.

Vognen har en praktisk sittedel som enkelt gjøres om til en trygg liggedel, slik at en nyfødt ligger trygt og godt.

Mods tar uhyre liten plass!
Mods tar uhyre liten plass!

Etter hvert som den lille vokser til og kan sitte selv, bruker du kun den vendbare sittedelen i den retning som passer deg og barnet best.

Sittedelen er naturligvis utstyrt med 5-punkts sikkerhetsbelte og en praktisk sikkerhetsbøyle som kan åpnes og lukkes når barnet skal inn og ut av vognen.

Dette er en vogn dere vil elske når dere er på reise - den slås enkelt sammen til stående posisjon og tar uhyre liten plass i bilen eller på toget.

En praktisk barnevogn er alfa og omega på reise.
En praktisk barnevogn er alfa og omega på reise.

Når vognen i tillegg er supersmal med bredde på kun 57 cm og har aeromaxx punkteringsfrie hjul, blir det en lek å manøvrere vognen deres over alt.

Og det er flere høydepunkter:

  • Hjulene har myk fjæring for en komfortabel kjøreopplevelse for liten og stor.
  • Smidige låsbare swivelhjul foran sørger for at du enkelt kan manøvrere deg fram overalt.
  • Lett tilgjengelige bremser på håndtaket.
  • Stor justerbar kalesje som beskytter mot solen (solfaktor 50) og et lunt og godt vindtrekk som kan festes over barnets ben.
  • Understellet har en romslig varekurv som kan belastes med opptil 10 kg.
  • Vognen foldes enkelt sammen selv på trange steder og veier kun 12 kilo.

Ta med egen stol

Eget sete på restaurant!
Eget sete på restaurant!

Livet skal være godt å leve for de små på tur, og de vil også gjerne være med på restaurant! Phil & teds matstol lobster fester du kjapt og enkelt på en hvilken som helst bordkant. Stolen er stabil og har en fin matbrikke som kan vaskes i maskin - en perfekt barnestol enten du er hos bestemor eller skal ut å spise. Denne bærbare og lette stolen er superpraktisk for de minste og leveres i en smart transportveske, slik at den måler kun 35x34x8 cm. Sikkerhetssele for barnet følger med og stolen er anbefalt fra 6 måneder til 3 år (opp til 15 kg).

Trygg på biltur

La babyen kose seg og være trygg i bil.
La babyen kose seg og være trygg i bil.

Phil & teds alpha babybilstol er en god turkamerat og gjør reisen trygg og bekvem. Den 3,9 kg lette babybilstolen forflyttes smidig mellom bil og barnevogn og kommer med flere smarte funksjoner. Den er også ergonomisk utformet for å enkelt kunne løftes med barnet sittende i. Det er flere muligheter for installasjon: Med beltets installasjonsbase, ISOfix installasjonsbase (kjøpes separat) eller med bilens belte. Setet har vattert fempunktssele, høye sider og tykt EPS-skum for forsterket beskyttelse. Det har også et polstret avtagbart underlag for nyfødte.

Best med egen babyseng

Med phil & teds traveller har babyen sin egen base for søvn og lek.
Med phil & teds traveller har babyen sin egen base for søvn og lek.

Med phil & teds traveller har babyen et sted å sove og leke. Reisesengen er ideell for familier på farten som ønsker en bærbar barneseng som er ultra-kompakt, lett og har flott design. Denne sengen er allsidig og kan brukes både innen- og utendørs, til å sove i eller leke. Dette er den letteste innrammende bærbare barnesengen du kan tenke deg. Sengen slenger du lett over skulderen når den ikke er i bruk, og monterer opp der du behøver den. Pakket og sammenlagt måler den 65x20x20 cm, og ferdigmontert har den madrassmål på 98 x 57 cm. Sengen er enkel å sette opp og har glidelås for tilgang til barnet fra siden. Madrassen blåser seg opp selv og det følger med laken. Og det aller besteer at den veier kun 2,8 kg. Den er lettere enn babyen!

Aldri sur på tur

Meisen tar lite plass og er lett å ta med seg.
Meisen tar lite plass og er lett å ta med seg.

Nordmenn elsker å gå på tur, og den lille skal jo naturligvis også være med. Da er phil & teds escape en bæremeis som fort blir favoritten hos småbarnsforeldre. Den har en ergonomisk ryggstøtte, et godt belte og leveres med en sol- og regnbeskyttende hette - så da har familien ingen unnskyldninger for å holde seg inne!

Komfortabel og med beskyttelse for vind og vær - supert når familien skal på tur.
Komfortabel og med beskyttelse for vind og vær - supert når familien skal på tur.

Bæremeisen kan brukes fra barnet er 3 måneder til 3 år (maks 18kg), og den har integrert hode- og nakkestøtte samt fotbøyle. Meisen er også utstyrt med body-teck Fit System ™ - polstret og pustende kroppstøtte for både den som bærer og den lille som er passasjer. Meisen er lett, enkel å justere og tilpasse. I tillegg har den en utfoldbar base med fjærsystem, som gjør meisen stabil når du setter den fra deg og skal sette inn barnet. Denne meisen har også masser av oppbevaringsplass, polstret stellematte og solkalesje om dere skulle være så heldige å få fint vær på turen. Aldri sur på tur med denne herlige turkameraten!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning