sexy undertøy

Derfor bør du investere i sexy undertøy

4 grunner til å gjennomgå undertøysskuffen.

UNDERTØYET PÅVIRKER UTSTRÅLINGEN DIN: Hvor lenge siden er det du oppdaterte undertøysskuffen sist?
UNDERTØYET PÅVIRKER UTSTRÅLINGEN DIN: Hvor lenge siden er det du oppdaterte undertøysskuffen sist? Foto: Sinful
Publisert Oppdatert

Alle har rett til å kjenne seg vakre, attraktive og sensuelle uansett hvem man er og hvor man befinner seg i livet. Det sies at klær gjør kvinnen og det ligger det virkelig en sannhet i. For når du føler deg bra innvendig synes det på lang avstand. Her er fire eksempel på hvordan undertøyet ditt påvirker din utstråling, din selvtillit og i siste ende din tilværelse. Her får du 4 gode grunner til å gjennomgå undertøysskuffen:

1. Boost selvtilliten

Studier viser at kvinner har en tendens å undervurdere sine ferdigheter og evner mens menn i stedet har en tilbøyelighet til å overvurdere sine. Selvtilliten spiller en stor rolle for hvordan vi håndterer hverdagen og den kan utvilsomt trenge et løft fra tid til annen. Å innvestere i sexy undertøy kan derfor gi deg en herlig følelse av kontroll når du behøver det som mest og dermed booste selvtilliten din. Det får du bruk for i arbeidslivet såvel som i privatlivet.

2. Selvtilliten får et løft

Sexy undertøy kommer naturligvis tilgode den som får æren og gleden av å se deg i det, men det aller viktigste er selvfølgelig hvordan du selv føler deg når du har det på. Det er ren og skjær egenverd å unne seg selv noe sexy som får deg til å tenke “WOW!” når du ser deg selv i speilet. At din partner tenker det samme når han eller hun ser deg skader jo heller ikke.

3. En het hemmelighet

De aller fleste har på seg undertøy hver dag. Ved å bytte ut dine gamle bomullstruser med noe betydelig hetere kan du skape litt spenning i hverdagen. Du behøver ikke engang å vise undertøyet til noen. Bare kjennskapen om at du bærer noe utover det vanlige aller tettest på kroppen kan gjøre dagen din bedre. Det kan også bli til en ekstra het overraskelse for den du er glad i når buksene tas av på slutten av dagen. Hvis du vil dele hemmeligheten med din partner behøver du bare å forsikre deg om han eller hun ser hva du tar på deg om morgenen slik at partneren kan fantasere om deg hele dagen lang. Fantasien holdes enda bedre i live hvis dere deler samme arbeidsplass eller spiser lunsj sammen midt på dagen.

4. Føl deg bra på både innsiden og utsiden

Ja, ekte skjønnhet kommer innenfra. Men noen ganger er det enklere å snu situasjonen på hodet ved å ta på seg noe som får en til å føle seg vakker, tiltrekkende og sexy. Det samme gjelder når man sminker seg eller fikser håret. Når du føler deg vakker blir du også vakker! En følelse som vil vare selv når undertøyet tas av og som vil styrke forholdet både til deg selv og din partner i det lange løp.

Dagens marked tilbyr sexy undertøy til enhver smak. Uansett om du eller partneren din foretrekker babydolls, gjennomsiktige BH-er eller frekke hofteholdere kan du utforske det store utvalget og finne det perfekte undertøyet hos den erotiske nettbutikken Sinful. Ta for eksempel en titt på det frekke utvalget til det skandinaviske merket Nortie. Undertøysmerket tilbyr en rekke modeller i unike design som gjør det enkelt å finne det perfekte undertøyet til når du skjemme deg selv eller din partner bort.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning