annonsesamarbeid

Et slikt kjøleskap har du ikke sett før

Så enkelt får du nytt og trendy kjøkken

Publisert Oppdatert

Kjøkkenet er for de fleste hjemmets hjerte. Det er her vi samler familie og venner over god mat og drikke. Det er et sted for gode samtaler, koselige middager og artige fester. Det er på kjøkkenet du tar din første kopp kaffe og det er her du kokkelerte for å imponere den nye kjæresten, svigerforeldre eller venner. Kjøkkenet skal i like stor grad som resten av huset, gjenspeile din personlige stil.

Det finnes ingen fasit på hvordan et trendy kjøkken ser ut, derfor er det også ekstra gøy når du selv kan skape en individuell stil som ingen andre har. Hva med å innrede kjøkkenet i noen av sesongens mest trendy farger uten å tømme sparekontoen?

Sett farge på kjøkkenet

Vi ser at når det kommer til kjøkken, er det visuelle og estetiske like viktig som det funksjonelle. Det hvite kjøkkenet og de diskrete hvitevarene har vært med oss lenge. Vi har allerede malt vegger i modige farger, gått til innkjøp av moteriktige velursofaer og nå er tiden inne for å gi kjøkkenet et fargeløft.

Hva er trendene for 2018?

Det dreier seg om sterke, klare farger og individualisme, spesielt når det kommer til innredning på kjøkkenet.

Er du matt svart eller epressobrun? Kanskje du liker solsikkegul, perlemorsblå eller mintgrønn? Sistnevnte er i vinden som aldri før og Pantone Color Institute kåret fargen «Greenery» til Årets farge 2017.

Valget er uansett ditt!

En ny farge på kjøleskapet er en genial måte å gi kjøkkenet et ansiktsløft på 1-2-3.

Vario Style kombiskap gjør det mulig å endre fargen på kjøleskapet ditt i takt med trender, sesonger og personlige preferanser. Det innovative kombiskapet fra Bosch vil passe inn i enhver innredning da fargepaletten består av hele 19 farger!

Ta en titt på alle fargene HER.

Går du for den minimalistiske perlehvite fronten eller vil du at kjøkkenet skal gjenspeile din brennende interesse for sterk mat ved hjelp av kirsebærrød front?

Du kan velge å skifte farge hvert år, hvert kvartal – ja til og med hver måned om du ønsker det! Vario Style systemet er overraskende enkelt å montere. Festesystemet av skjulte kroker og magneter gjør at du verken trenger verktøy, kunnskap eller muskelkraft. Løsne fronten i bunnen, løft opp til den klikkes av fra toppen og klikk på den nye fargefronten du har valgt.

Frisk mat med VitaFresh system

Det er ikke bare det ytre som teller. Du har kanskje lest og vet at kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt skal oppbevares ulike steder og helst i ulike temperaturer?

Kjøleskapet fra Bosch hjelper deg med å holde maten fresh og sunn ved hjelp av et system ved navnet VitaFresh. Hva betyr dette, spør du?

Kjøleskapet er utstyrt med to forskjellige klimasoner som gir all type mat den optimale og hygieniske oppbevaringen ved hjelp av tilpasset luftfuktighet og temperaturer. Den tørre og kalde 0ºC sonen passer til oppbevaring av fisk og kjøtt. Bunnskuffen passer ypperlig til frukt og grønnsaker ettersom luftfuktigheten kan kontrolleres ved hjelp av en glidebryter.

Les mer om VitaFresh systemet fra Bosch her.

Skreddersy ditt nye kjøleskap

Det er ikke hva du oppbevarer eller hvilken farge som gjenspeiler deg best – det handler om å møte dine behov enten du er én person eller en stor familie. Bosch sitt nye kjøleskap kommer i to ulike høyder: 1,86 m for standard kapasitet og 2,03 m for ekstra kapasitet, og du kan bytte farge og redesigne så ofte du vil.

Ta en titt på Vario Style-kombiskapet HER.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning