Politiet har video av Kim Kardashian-ranerne

Dessverre er ikke overvåkningsbildene til særlig hjelp.

PREGET: Kim Kardashian forsøkte så godt hun kunne å gjemme seg for fotografene da hun forlot New York-leiligheten hun har søkt tilflukt i siden hun ble brutalt ranet i Paris. Foto: Scanpix
PREGET: Kim Kardashian forsøkte så godt hun kunne å gjemme seg for fotografene da hun forlot New York-leiligheten hun har søkt tilflukt i siden hun ble brutalt ranet i Paris. Foto: Scanpix
Publisert

OSLO/NEW YORK (Nettavisen): Det har vært helt stille fra realitykjendis Kim Kardashian (35) etter at hun ble brutalt ranet, truet med pistol og frastjålet smykker for rundt 80 millioner kroner i sin egen luksusleilighet i Paris søndag.

Superstjernen som ellers poster flere innlegg i sosiale medier hver dag, har ikke latt høre fra seg siden.

Kort tid etter episoden forlot hun Frankrike i et privatfly. Siden har hun oppholdt seg i leiligheten hun og ektemannen Kanye West (39) eier i New York.

Les også: - Kim ble dratt ut av sengen og trodde hun skulle bli voldtatt

Les også: Kim Kardashian West ranet av væpnede menn i Paris

Har videobilder

TMZ melder at nettstedet har snakket med politiet i Paris, som opplyser at de har videobilder fra gatene utenfor åstedet, hvor man kan se bilder av ranerne når de flykter.

Videoen viser imidlertid ikke ranerne direkte, kun via et speilbilde fra et shoppingvindu på gaten.

Ranerne flyktet på sykler, ifølge TMZ, men bildene er ikke tydelige nok til at man kan se ansiktstrekk. Bildene er angivelig så dårlige at man ikke engang kan se om de fremdeles går med masker.

Har en mistenkt

Politiet har imidlertid gitt én person status som mistenkt, ifølge TMZ.

Kim Kardashian klandrer ikke livvakten Pascal Duvier for hendelsen, ifølge TMZ. Han var sammen med Kourtney og Kendall et annet sted mens ranet skjedde.

Foto: Angela Weiss (AFP / NTB scanpix)

Daily Mail har imidlertid avslørt at Duviers selskap, ProtectSecurity, har begjært konkurs etter å ha samlet opp en gjeld på ni millioner kroner. Dette skjedde bare ti uker før ranet.

- Det er så mye gjeld. Så mange kreditorer. Jeg vet ikke det nøyaktige tallet. Stort! sier en av konkursbestyrerne til avisen.

Gjemte seg for fotografene

For første gang siden ranet ble Kardashian torsdag sett forlate leiligheten. Iført caps og en grå hettejakke som hun hadde trukket godt over hodet bar hun datteren North (3) ut i en ventende bil på fortauet, skriver Daily Mail.

Bak henne kom Kanye West og parets ti måneder gamle sønn, Saint, og en haug med livvakter.

Dette bildet la Kardashian ut på Instagram timer før ranet:

Les også: Kylie Jenner bryter tausheten med dette bildet

Les også: Kardashian overrumplet av nærgående beundrer

- Vil bli ok

Heller ikke resten av Kardashian/Jenner-klanen av superstjerner har snakket særlig etter ranet.

Men kort tid etter at hendelsen ble kjent sa moren - Kris Jenner - til E! News at datteren kommer til å bli OK.

Caitlyn Jenner (tidligere Bruce) - Kim Kardashians tidligere stefar - har ytret seg kort om ranet på Instagram.

- Elsker jenta mi! Etter å ha hørt hele historien om hva som skjedde, er jeg så takknemlig for at hun er ok. 

Bundet og kneblet

Det var natt til mandag at Kim Kardashian West ble ranet av væpnede menn i Paris.

Fem menn tok seg inn i luksusleiligheten hun bodde i sammen med sine søstre, sin mor og en venninne. På det tidspunktet var imidlertid bare Kim og venninnen Simone Harouche hjemme og sov, skriver The Daily Mail.

- Kim ble dratt ut av sengen av fem menn, hun ble bundet på hender og føtter og fikk gaffatape over munnen. Så låste de henne inn på et baderom. Hun trodde at hun kom til å bli voldtatt, melder TMZ.

Kim skal ha forsøkt å ringe livvakten sin før tyvene kom helt inn på soverommet. Den mye omtalte livvakten Pascal Duvier var ute og passet på Kris Jenner og Kourtney og Khloe Kardashian like ved.

Men det rakk hun aldri. Venninnen Simone Harouche holdt imidlertid hodte kaldt, gjemte seg på et annet bad og fikk varslet politiet.

Avbrøt konsert

Kanye West hadde konsert i New York da dramaet utspilte seg søndag kveld. Han avbrøt konserten sin brått og begrunnet det med en nødsituasjon i familien.

Denne saken ble første gang publisert 06/10 2016.

Les også