Abonner på villmarksliv 

Flotte reportasjer fra fjell og kyst i vårt vakre langstrakte land. Reportasjene gir deg tips til den gode turopplevelsen, enten det er med eller uten soppkurv, fiskestang eller børse

Tilbud til deg

Lars Tore Lien

Gullabonnement Villmarksliv

Hvem har ikke opplevd at fiskestanga knekker, at kameraet eller kikkerten får seg en smell, eller at det blir en rift i teltet? Dette kan du med Villmarkslivs Gullabonnement forsikre deg mot!

Lanseringstilbud!

Få tilgang til alle dine favorittblader digitalt!

Prøv Flipp gratis i 30 dager

Fra arkivet

Chris Appleby

DE OFFISIELLE NORSKE SPORTSFISKEREKORDENE

Lurer du på om storfisken du nettopp har fått kanskje er ny norgesrekord? Her finner du de offisielle norske sportsfiskerekordene og alt du trenger å vite for å registrere en rekordfisk.

Redaksjonen

Naturfoto

Naturfoto er en fantastisk måte å oppleve naturen på. Under NM i naturfoto konkurrerer landets beste naturfotografer om ære og premier.

Jeger søker fru

Møt Jan Robert – en 39 år gammel jeger fra Bærum utenfor Oslo. Han jobber som salgsutvikler i Norden Olje, eier tre jämthunder og har tilgang på 400 000 mål jaktterreng som han bruker opptil 180 dager i året. Nå søker han en friluftslivsinteressert kjæreste som han kan ta med på jakt både i Norge og Sverige.

Linda Pedersen