Underholdning

Victoria's Secret avslører årets «Fantasy Bra» - til en verdi av en million dollar

Og den skal bæres av en svenske!

SVINDYR: Hvert år inkluderer Victoria's Secret en såkalt «Fantasy Bra» i sin kolleksjon, verdt en million dollar. I år er det den svenske modellen Elsa Hosk som har fått æren av å presentere kreasjonen på catwalken.
SVINDYR: Hvert år inkluderer Victoria's Secret en såkalt «Fantasy Bra» i sin kolleksjon, verdt en million dollar. I år er det den svenske modellen Elsa Hosk som har fått æren av å presentere kreasjonen på catwalken. Foto: Skjermdump / Instagram
Sist oppdatert

Et av høydepunktene hvert år i den gigantiske Victoria's Secret-undertøysvisningen (selvfølgelig foruten hvilke modeller som spankulerer ned catwalken og hvilke artister som opptrer) er hvem som får vise frem årets «Fantasy Bra».

BH-en er det aller dyreste plagget i hele visningen, og er i år verdt en million dollar - eller nesten 8,4 millioner norske kroner. Whoah😬

Ifølge Harper's Bazaar har BH-en mer enn 2100 steiner og tok fire håndverkere over 930 timer å lage. Den er designet av Atelier Swarovski og er følgelig prydet med Swarovski-steiner.

Sent mandag annonserte det verdenskjente merket både hvordan årets «Fantasy Bra» ser ut og hvilken modell som skal bære den.

Sjekk ut snacksy video under:

Den heldige utvalgte repper söta bror - nemlig den svenske modellen Elsa Hosk (29).

Elsa Hosk har jobbet med Victoria's Secret siden 2011, og ble en av merkets offisielle engler i 2015.

Selv er svensken overlykkelig over at valget falt på henne. På sin Instagram-konto skriver hun mandag kveld:

«Uten tvil den beste bursdagsgaven NOENSINNE!!!!!!! «Fantasy Bra» 2018 😭😍🙈🌟❤️ Denne er for alle som tror på hard jobbing og å gå etter sine villeste drømmer. Takk til Victoria's Secret for å ha gjort min til virkelighet ❣️❣️❣️❣️ Kan ikke vente på å ha på meg en million dollar-BH-en på catwalken under Victoria's Secret-visningen om et par dager!»

Ledsaget av dette bildet:

Vi gratulerer Elsa!

Har du ikke råd til en BH til en million dollar? Fortvil ikke. Victoria's Secret avslørte nemlig nesten samtidig at det kommer en versjon av BH-en til en langt rimeligere pris, som også vil være tilgjengelig for kunder i en limited edition.

Årets undertøysvisning finner sted i New York 8. november, og vil bli vist på TV 2. desember.

Denne saken ble første gang publisert 06/11 2018, og sist oppdatert 06/11 2018.

Les også