Vendela og Petter feirer 1-års bryllupsdag

Gråtkvalt Vendela takker ektemannen

I år er det syv år siden paret møttes under innspillingen av «Farmen kjendis» og seks år siden de ble kjærester. Nå feirer de ett års bryllupsdag – og har det bedre enn noen gang.

<b>PETTER OG VENDELA:</b> Det var ikke alle som trodde at forholdet mellom Petter og Vendela ville vare da de møttes på «Farmen kjendis», men nå har paret vært gift i ett år.
PETTER OG VENDELA: Det var ikke alle som trodde at forholdet mellom Petter og Vendela ville vare da de møttes på «Farmen kjendis», men nå har paret vært gift i ett år. Foto: Hansen, Frode/VG
Sist oppdatert

Ett år har gått siden Petter Pilgaard (43) og Vendela Kirsebom (56) ble smidd i hymens lenker under en romantisk vielse på Hotel Continental i Oslo. Og med det så det forelskede paret sitt snitt til å feire.

– Det finnes alltid en anledning for å feire, og bryllupsdagen er en spesielt fin en. Vi dro til idylliske Smøgens Havfsbad sammen. Det ligger rett ut mot havet, like ved vakre svaberg. Vi fant et sted for oss selv hvor vi storkoste oss og jeg badet, smiler Vendela varmt, hvor Petter repliserer kjapt:

– Du badet, ja. For meg er alt annet en badekar-temperatur, altfor kaldt!

Les også: Vendela Kirsebom: – Jeg ble oppriktig lei meg og redd

Møttes på «Farmen kjendis»

Siden paret først møttes under innspillingen av «Farmen kjendis» i 2017, har Petter og Vendela kun hatt øyne for hverandre. Turtelduene åpner seg gladelig om sitt første år som mann og kone.

– Det har vært helt fantastisk. Jeg synes vi bare koser oss mer og mer sammen. Vi har det så gøy. Det har vi alltid hatt, helt fra starten, stråler Vendela om kapp med sommersolen.

<b>BRUDEKJOLEN</b>: Vendela dukket passende nok opp i sin redesignede bryllupskjole ett år etter bryllupet. Hun strålte sammen med ektemannen Petter Pilgaard på Elles sommerfest.
BRUDEKJOLEN: Vendela dukket passende nok opp i sin redesignede bryllupskjole ett år etter bryllupet. Hun strålte sammen med ektemannen Petter Pilgaard på Elles sommerfest. Foto: Morten Bendiksen

– Vi føler oss mer knyttet sammen på et vis, når vi er gift. Vi er blitt enda mer som en familie. Alt har blitt enda bedre, legger Petter fornøyd til.

Bare dager etter parets første bryllupsdag, var det noe helt annet som fortjente en feiring.

I sommer har Vendela nemlig gjort noe hun aldri trodde hun hadde turt, da hun i juni lanserte sitt helt eget klesmerke, Vendela Wear.

Samtidig gjorde hun comeback som badetøy-modell for sitt eget merke, 30 år etter gjennombruddet som Sports Illustrated-modell.

– Det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Jeg har lenge tenkt at dette får jeg ikke til. Men jeg og Petter støtter hverandre i alt vi jobber med, og han har hele tiden sagt: «Jo, dette skal du få til!»

– Jeg har ikke helt hatt troen på meg selv og føler meg litt sentimental nå i dag, over at jeg greide det, forteller Vendela, og tørker tårene.

Petter legger en arm rundt sin kjære.

– Du er helt fantastisk, Vendela. Helt rå. Jeg er så stolt over deg! proklamerer han.

Les også: (+) Desta Marie Beeder: – Da vi giftet oss i 2016, var vi kun fem stykker i bryllupet, og alle hadde møtt hverandre gjennom TV 2

<b>KJÆRLIGHET</b>: Ett år har gått siden Vendela og Petter ga hverandre sitt ja.
Bryllupsdagen feiret de på svabergene ved Smøgens Havfsbad.
KJÆRLIGHET: Ett år har gått siden Vendela og Petter ga hverandre sitt ja. Bryllupsdagen feiret de på svabergene ved Smøgens Havfsbad. Foto: Lasse Eriksson

Ektemannen Petter Pilgaard

Vendela vedkjenner at følelsen av å ikke være god nok, har kommet snikende med alderen. Derfor kjenner hun på en ekstra stolthet over å ha trosset sine indre demoner.

– Petter har betydd mye for at jeg våger å utfordre meg selv. Men deltakelsen i «Kompani Lauritzen» har også bidratt til at jeg turte å satse og følge drømmene mine, forteller den tidligere toppmodellen, som både imponerte og rørte TV-seerne da programmet ble sendt i vinter.

Det har krevd mye av Vendela å komme i mål med sitt nye hjertebarn, og den tidligere supermodellen har vært med på alle deler av produksjonsprosessen.

– Jeg vil ikke kalle meg selv en designer, men jeg har jobbet tett med teamet hele veien. Jeg elsker moteverdenen, en verden jeg har vært en del av siden jeg var svært ung. Å kunne skape og være kreativ er jeg veldig takknemlig for, forteller Vendela, og avslører at det vil dukke opp mange flotte nyheter også i tiden som kommer.

– Det har vært mye arbeid, men det er så deilig at vi nå endelig kan dele dette med alle der ute. Da vi endelig slapp nyhetene i juni, jublet vi og spratt champagnen. Det er så hyggelig å leve et liv hvor man støtter hverandre, om det gjelder jobb, fritid eller venner. Det føles så trygt. Dette er bare starten! stråler den flotte 56-åringen.

Denne saken ble første gang publisert 29/08 2023, og sist oppdatert 29/08 2023.

Les også