Ukens girlcrush: Lil Halima

Se opp for denne dama!

Foto: Skjermdump / Instagram
Publisert

Ny fredag, og det er klart for en ny ukens girlcrush. Denne uken har vi snoket rundt på musikktalentet Lil Halima (19) sine kontoer i sosiale medier. 

Begrunnelse: For et par uker siden slapp Lil Halima debutsingelen Abstract, som hun i tillegg til å ha laget også ha malt coveret til. Hun både synger, skriver låter, spiller piano og fiolin, og driver med musikkproduksjon. I tillegg driver hun med billedkunst. Trenger vi nevne at hun har en veldig fresh Instagram-konto? 

Vi kårer derfor Lil Halima til denne ukens girlcrush på Side2!

Bio: Bare 18 år gammel fikk Lil Halima platekontrakt med Universal Music. Hele livet har hun hatt lidenskap for musikk. Lil Halimas pappa reiste fra Kenya til Bardu i 1995, og hadde med seg kenyansk musikk og amerikansk hiphop i kofferten. Dette ble grunnlaget for den musikalske inspirasjonen og grunnlaget Lil Halima fikk i barndommen. 

Slik følger du henne: 

Instagram: @lilhalima

Facebook: Lil Halima

Spotify: 

Les også:

Ukens girlcrush: Madeleine Bitici

Ukens girlcrush: Sandra Lambeck

Ukens girlcrush: Lea Meyer

Vi tok også en kjapp prat med den unge, lovende artisten i forbinelse med singelslipppet hennes. 

- Hvordan fant du ut at du skulle drive med musikk?

- Jeg fant det egentlig ikke ut, har bare blitt slik. Vil gjøre det jeg liker aller best, og nå er det musikk.

- Du har også malt coveret til Abstract. Hva er inspirasjonen bak?

- Jeg hørte på sangen mens jeg malte, så ble det bare slik. 

- Hva er din største drøm musikalsk?

- Å flytte på en tropisk øy uten mobiler og spille inn et helt album med venner. Og å bare fortsette å lage ting jeg er stolt av.

- Hvilke norske artister hadde vært de kuleste å samarbeide med?

- Jeg liker å lage musikk med venna mine aller best.

- Når du ikke driver med musikk, hva gjør du da?

- Jeg maler masse, lager nye ting, tenker på nye ting jeg kan lage og har i det siste lest mye bøker. Jeg liker ikke å kjede meg, og jeg kjeder meg nesten aldri. Å kjede meg gjør meg bokstavelig talt gal, så da finner jeg som oftest en ny hobby. Forrige uke prøvde jeg meg på brodering, men det var dønn ærlig sykt kjedelig og lite spennende. Kanskje jeg prøver igjen når jeg er 60.

Foto: Jakob Landvik

- Vi har hørt noen rykter om at du er et multitalent. Du både synger, skriver låter, produserer musikk i tillegg til at du spiller piano og fiolin – OG driver med billedkunst (!!!). Er det egentlig noe du gjør som IKKE er kreativt?

- Det er to ting som er helt sikkert og det er 1. det er fortsatt ekstremt mange ting jeg ikke gjør men 2. det er ingenting jeg ikke kan lære meg. Jeg prøver å aldri begrense meg selv. Men om jeg gjør noe som IKKE er kreativt, så er vell svaret annet enn å sove og spise og sånne vanlige ting, nei. Jeg er så heldig at jeg er i en posisjon hvor jeg kun må bruke tid på ting jeg vil bruke tid på, og jeg liker aller best å kunne tenke og lage utenfor boksen.

Under er noen av de beste øyeblikkene fra Lil Halimas freshe Instagram-feed: 



Denne saken ble første gang publisert 11/05 2018.

Les også