Ukens girlcrush: Angelica Blick

Denne uken har vi siklet litt ekstra på Instagram-kontoen til den svenske toppbloggeren.

Foto: Skjermdump / Instagram
Publisert

Angelica Blick (26) har vært svensk toppblogger siden tidenes morgen (sånn føles det i alle fall), og har gjennom en årrekke inspirert mange hundre tusen med streetstyle-, ferie- og hverdagsbildene sine. Som den veteranen hun er i dette gamet, synes vi hun fortjener en liten hyllest. 

Vi kårer derfor Angelica Blick til denne ukens girlcrush på Side2😍

Årsak: Vi får ikke nok av de freshe bildene til Angelica, og elsker å ha henne i feeden vår på Instagram, der vi stadig får inspo i form av fete bilder av antrekk, ferier og mat som man bare er nødt til å elske. Dessuten er denne dama en liten institusjon i seg selv når det kommer til bloggbusiness. 

Bio: Angelica Blick er født 8. november 1990, og er en prisvinnende blogger fra Linköping. Hun blogger om mote, reise og hverdag, og har de siste årene opparbeidet seg en imponerende følgerskare, blant annet på Instagram, der hun har respektable 1,2 millioner følgere. Hun er sammen med André Banghall, som eier et treningssenter for kampsport i Stockholm. I tillegg til å blogge, har hun også designet flere kolleksjoner for Bik Bok. 

Sånn følger du henne: 

Instagram: @angelicablick

Blogg: angelicablick.se

Les også:

Ukens girlcrush: Elizabeth Wheeland

Ukens girlcrush: Janni Deler

Ukens girlcrush: Fanny Lyckman

Ukens girlcrush: Amina Blue

Ukens girlcrush: Julie Bergan

Her er noen flere blinkskudd fra Angelica som du kan kose deg med:  

Denne saken ble første gang publisert 17/06 2017.

Les også