Tone Damli og Markus Foss

Vakte oppsikt på rød løper: – Han er ute av drift

Travle Tone Damli sier at det kan bli vrient å legge familiekabalen fremover. Samboeren Markus har pådratt seg en alvorlig akillesskade.

<b>SKADET:</b> Det var med et noe spesielt tilbehør Markus Foss dukket opp på den røde løperen i juni. Med gipset fot og krykker, hinket han inn på Elle-festen sammen med Tone Damli. 
SKADET: Det var med et noe spesielt tilbehør Markus Foss dukket opp på den røde løperen i juni. Med gipset fot og krykker, hinket han inn på Elle-festen sammen med Tone Damli.  Foto: Morten Bendiksen
Sist oppdatert

En sommerbrun Tone Damli (35) viser frem de flate Gucci-skoene hun har tatt på seg anledning Elles-sommerfest.

Det er ikke ofte hun velger komfort fremfor høyhælt glamour på den røde løperen, men denne gangen var det et bevisst valg.

– De er nyinnkjøpte i dag. Det er grus og hagefest, da er det bare å holde seg på bakken. Så har jeg med meg en mann på krykker. Da kan ikke jeg risikere at jeg også blir skadet.

– Da er det bare å holde seg på bakken, ler hun og titter bort på Markus Foss (41), som sakte, men sikkert humper seg av gårde inn i bakhagen til Villa Heftye, hvor årets sommerfest blir arrangert.

Les også: John Hammersmark fra «Kompani Lauritzen» viet tidligere deltaker: – Han tok oppdraget på strak arm!

Samboeren Markus Foss

Tone avslører at det er en seig akillesskade han er utsatt for, som kan ta opp mot et halvår før den blir helt bra.

– Markus spilte fotball med Billy da det skjedde. Han skulle akselerere lite grann, så røk akillesen. Dette er en skade som hovedsakelig rammer menn mellom 40 og 60 år, så har Markus akkurat bikket 40. Da var det å forvente, flirer Tone.

<b>SUPERPAR:</b> Markus Foss og Tone Damli slik vi er vant til å se dem på rød løper: Med begge bena godt plantet på jorden.
SUPERPAR: Markus Foss og Tone Damli slik vi er vant til å se dem på rød løper: Med begge bena godt plantet på jorden. Foto: Morten Bendiksen

Hun innrømmer at den ubeleilige skaden har skapt logistikkproblemer på hjemmebane. Med et barn i barnehagen og et på skolen, og en husstand som skal gå rundt – er det ikke ideelt når den ene parten er ute av drift på ubestemt tid.

– Dette er jo en langdryg skade som går utover oss alle mann. Han har jo tatt kjørefoten, ikke sant, så han er ute av drift, kan du si. Så alt fra handling av mat til kjøring av barn tar jeg meg av nå.

– Men at en ødelagt akilles skal hindre oss i å leve livene våre, det skjer ikke. Vi skal greie å sjonglere og få litt hjelp fra familie og venner, forteller Tone.

Les også: (+) Mannen min ble mer og mer stille og ville være i fred. Så snakket jeg med svigermor

Hemmelighetsfull melding

I fjor var det Tone som hinket rundt på krykker i fellesferien. Hun delte et bildet av seg selv i rullestol på Instagram, og avslørte at hun hadde tråkket kraftig over i forbindelse med en båttur.

– Det var jo litt mer behagelig for meg i fjor, da han kunne bære kofferter mens jeg hinket bak. I år har rollene snudd, men vi skal klare det også.

I juni la Tone ut en hemmelighetsfull melding på sosiale medier, hvor hun hintet om at hun har spennende tider i vente.

<b>HEMMELIGHETSFULL:</b> Tone Damli avslører at hun har en spennende høst foran seg, men lar det også bli med det.
HEMMELIGHETSFULL: Tone Damli avslører at hun har en spennende høst foran seg, men lar det også bli med det. Foto: Thomas Andersen / TV 2

Vi drister oss til å spørre om vi kan forvente å se sangfuglen på «Stjernekamp»-scenen denne høsten?

– Vi får se … Et eller annet gøy venter, men jeg kan ikke si noe. Høsten blir spennende! svarer hun kryptisk, før hun haster videre i retning Markus.

Denne saken ble første gang publisert 04/08 2023, og sist oppdatert 04/08 2023.

Les også