- Tidenes beste Idoler

Seerne er ikke i tvil. Årets idoler er bedre enn noensinne. Se hvem som er favorittene.

Publisert

(Side2:) Årets Idol-konkurranse er allerede en TV-suksess, men skal man tro på hva seerne også sier vil det også føre til musikalsk suksess for deltakerne. I en undersøkelse gjennomført blant Side2s lesere sier over halvparten at årets Idoler er bedre enn tidligere år.

50,2 prosent blant de spurte i undersøkelsen mente at Idolene er bedre i gjennomsnitt enn tidligere år, og det er spesielt blant de eldste seerne at man har denne oppfatningen. Blant de over 30 sier nærmere 56 prosent at man mener at årets Idoler er bedre enn tidligere.

Sidol:Se Side2s egen musikk-konkurranse

Undersøkelsen viste også at menn er mer positive til årets Idol enn kvinnene, selv om forskjellene ikke var store. Det var også en overvekt blant dem som bodde i byer i forholdet til utenfor by når det gjaldt dette spørsmålet.

Her er favorittene:

Blant de gjenværende deltakerne er det tre deltakere som seerne holder som favoritter: Kim Rune, Bjørn-Johan og Linda.

Det er spesielt kvinnene og de unge som har falt for Bjørn-Johan, mens mannfolkene holder en knapp på Kim Rune. De over 30 har Linda som sin favoritt.

Ser man favorittene opp mot dem som stemmer mye seiler også Åste opp. Blant de som svarte at de stemte flere ganger i hvert program er Åste omtrent like populær blant de tre over, og som programlederne så ofte gjentar - det er stemmene som teller.

De to Idolene som færrest har som sine favoritter er Timian og Linnea. Timian får likevel mange stemmer blant dem som stemmer mye, men har ikke appellert til menn i det hele tatt. Det er unge kvinner som har krydderet som sin favoritt.

Undersøkelsen ble gjennomført etter tredje finalerunde i Idol og 750 mennesker svarte på undersøkelsen. Side2 er Norges ledende underholdningsmagasin for kjendis og livsstil, og følger Idol hver uke.

Les alt om Idol 2007

Denne saken ble første gang publisert 13/11 2007.

Les også