Thomas, Truls og Harald sammen i ny humorserie

– Serien er på mange måter drømmeprosjektet vårt!

I humorserien «Kjendis AS» spiller Thomas Numme, Truls Svendsen og Harald Rønneberg tre tidligere TV-stjerner som har blitt managere i håp om at de skal få fart på sine egne karrierer.

<b>KJENDIS AS:</b> – Dette er et drømmeprosjekt for oss, og endelig får vi tre jobbe sammen igjen, sier Truls Svendsen som her flankeres av Thomas Numme (t.v.) og Harald Rønneberg.
KJENDIS AS: – Dette er et drømmeprosjekt for oss, og endelig får vi tre jobbe sammen igjen, sier Truls Svendsen som her flankeres av Thomas Numme (t.v.) og Harald Rønneberg. Foto: Erik Edland
Sist oppdatert

I humorserien «Kjendis AS» møter du Thomas Numme (53), Harald Rønneberg (49) og Truls Svendsen (50) – tre aldrende underholdningsstjerner som innser at populariteten deres er dalende.

Den nye virkeligheten oppleves brutal for trioen, som etter mange år i rampelyset er blitt bortskjemt med konstant oppmerksomhet.

Les også: Thomas og Harald ga hverandre et løfte. Det løftet har de holdt

«Senkveld»

I virkeligheten kjenner de tre hverandre godt fra tidligere produksjoner og gjennom 15 år skapte de mange minneverdige øyeblikk i «Senkveld».

Mange husker kanskje da Truls snakket tulleengelsk med skuespiller Matt Dillon og var kjempefull på Bond-premiere? Eller da Thomas og Harald sto på scenen som bodybuildere?

– Serien er på mange måter drømmeprosjektet vårt! Vi tre får endelig jobbe sammen igjen, og så har vi fått med oss så mange fine folk som spiller seg selv i alle mulige rare situasjoner. De fleste av dem har aldri vært skuespillere før, men de greier seg utrolig bra, skryter Truls.

<b>TRULS SVENDSEN:</b> Da Truls skulle drikke sammen med gjestene under premiere på James Bond-filmen «Quantum of Solace» i 2007, havnet han selv under bordet.
TRULS SVENDSEN: Da Truls skulle drikke sammen med gjestene under premiere på James Bond-filmen «Quantum of Solace» i 2007, havnet han selv under bordet. Foto: Knut Falch/NTB

Han forteller at serien viser frem baksiden av underholdningsbransjen og kjendistilværelsen, men det ligger også kjærlighet i bunnen, både til bransjen og ikke minst til hverandre.

For å klamre seg fast til showbiz starter trioen managementet Kjendis AS, der de tar på seg jobben som managere for andre (og mer aktuelle) kjendiser.

Det skaper store problemer, både fordi det blir vanskelig å dekke kjendisenes behov i tillegg til å redde stumpene av sin egen kjendistilværelse.

Les også: (+) – Min mann var som gutta i TV-serien «Exit»

Humorserien «Kjendis AS»

Noen av kjendisene seerne får møte i «Kjendis AS» er Leah Isadora Behn, Emma Ellingsen, Jan Thomas, Morten Ramm, Aleksander Sæterstøl, Leo Ajkic, Tone Damli, Fetisha Williams og Kadafi Zaman.

Trioen spiller ekstreme utgaver av seg selv og spesielt Harald har møtt på en utfordring underveis.

<b>THOMAS OG HARALD:</b> Thomas og Harald har skapt uforglemmelige TV-øyeblikk, som her hvor de konkurrerte om hvem som klarte seg best på scenen under en kroppsbyggerkonkurranse.
THOMAS OG HARALD: Thomas og Harald har skapt uforglemmelige TV-øyeblikk, som her hvor de konkurrerte om hvem som klarte seg best på scenen under en kroppsbyggerkonkurranse. Foto: Nils Bjåland/VG

– Ja, det største problemet for meg var å holde meg alvorlig under innspilling. Den samlingen med bloopers ble rimelig svær etter hvert, og jeg står for en god del av dem, innrømmer han.

Serien har premiere på TV 2 Play og TV 2 Direkte til høsten.

Denne saken ble første gang publisert 20/06 2023, og sist oppdatert 20/06 2023.

Les også