Sexleketøy

Den lille vibratortesten:
- Litt for kraftige

En vibrator kan gjøre susen i senga - enten med en partner eller uten. Vi har testet fire populære sexleketøy.

PIFFER OPP SEXLIVET: En vibrator kan gjøre susen for et labert sexliv. Det Nye-redaksjonen har testet fire av dem.
PIFFER OPP SEXLIVET: En vibrator kan gjøre susen for et labert sexliv. Det Nye-redaksjonen har testet fire av dem. Foto: Illustrasjonsfoto/Westend61/Getty Images
Sist oppdatert

Yrja tester:

Jopen Callie - Vibrating Dual Massager

Foto: Produsenten

Hvordan føltes det?

– Det føltes godt, men kanskje litt voldsomt. Da det er to motorer synes jeg vibrasjonene ble litt for kraftige.

Innfridde den forventingene?

– Selv om man kunne velge mellom ulike pulseringsrytmer så var ikke styrken et valg. Jeg savnet også den varmefølelsen, og skulle heller hatt det i tillegg til svakere vibreringer. Da hadde den vært perfekt. Men, jeg fikk orgasme, og det er vel det viktigste?

Var den enkel i bruk?

– Den var relativt enkel å bruke, og det var, som det står på pakken, kun å trykke én gang for hver nye vibrering. Da det er 7 ulike vibreringer, kan den virke litt komplisert i starten, så man må prøve seg litt frem helt til man finner ut hva man liker.

Les også: Dette er sexleketøyene som selger best

Christina tester:

Womanizer Starlet Fuchsia

Foto: Produsenten

Hvordan føltes det?

– Den ser veldig annerledes ut enn en vanlig klitorisvibrator, følelsen derimot er ikke så ulik - bare litt mer intens og kanskje litt «dypere» stimuli? It’s a yes from me.

Innfridde den forventningene?

– Siden denne har en ny og annerledes teknologi med trykkbølger istedenfor vibrasjon, forventet jeg det skulle føles veldig ulikt klassisk vibrering! Så ulikt var det ikke.

Var den enkel i bruk?

– Den har bare én knapp å forholde seg til og er kun beregnet for klitoris. Den var derfor veldig lett å håndtere, samtidig var det enkelt å justere intensiteten under bruk.

Les også: 20 ting du ikke visste om sexleketøy

Kelly tester:

Touch Of Velvet

Foto: Produsenten

Hvordan føltes det?

– Det. Var. Digg. Jeg var kanskje litt lett dømmende og tenkte at siden den var så liten så kom det ikke til å være så mye kraft i den, men som navnet tilsier var den silkemyke lille knerten både kraftig i bruk og ga komfortable vibrasjoner uten å bli for hissig.

Innfridde den forventningene?

– Ved at den fikk meg til å komme? Absolutt. Den var liten søt og rosa. Som selvfølgelig er favorittfargen til en med krøller.

Var den enkel i bruk?

– Ja, den var veldig enkel i bruk. Én knapp som styrer 10 forskjellige vibrasjonshastigheter. Bonus for at det det står 100% vanntett!

Bahare tester:

We-Vibe

Foto: Produsenten

Hvordan føltes det?

– Jeg er hekta! Trenger jeg si mer?

Innfridde den forventningene?

– Vibratoren er to-delt, slik at den minste delen skal plasseres inn i skjeden og brukes samtidig som den store delen som går på klitoris under samleie. Dette var litt utfordrende å få til samtidig, men kanskje man bare må gi det litt trening!

Var den enkel i bruk?

– Det var lett å skifte mellom de ulike vibrasjonene. I tillegg følger det også med en app hvor du kan lage dine egne vibrasjonsrytmer, og du kan til og med legge til musikk den kan vibrere i takt til. En morsom bonus for begge parter! Selv om det var vanskelig å bruke begge delene på en gang, kan du heldigvis brette den ut slik at den ene delen blir et håndtak, og den ene delen gjør susen i seg selv, så jeg vet ikke om jeg hadde hatt bruk for den andre delen uansett!

(Vibratorene er tilsendt redaksjonen av Kondomeriet)

Denne saken ble første gang publisert 09/09 2018, og sist oppdatert 10/09 2018.

Les også