Underholdning

Tatoverte Chrissy Teigens ansikt på armen

Nå er «datteren» aldri langt unna.

TATOVERTE DATTEREN PÅ ARMEN: Nå er hun aldri langt unna.
TATOVERTE DATTEREN PÅ ARMEN: Nå er hun aldri langt unna. Foto: Faksimile Instagram/ Getty Images
Publisert

Den norskættede modellen og kokebokforfatteren Chrissy Teigen fylte nylig 33 år. Dagen feiret hun med familien rundt seg, men feiringen ble om mulig enda mer spesiell enn de foregående årene, skriver Huffington Post. For i år dukket nemlig pappa Ron Teigen Sr. opp med en helt spesiell gave til datteren.

Han hadde nemlig tatovert Teigens vakre ansikt inn på venstre overarm (!).

Teigen ble over seg og publiserte et bilde på Instagram av faren og hans nye tatovering:

Under skriver hun med blokkbokstaver:

- Faren min fikk en tatovering av meg i anledning min fødselsdag.

Teigen takket også den West Hollywood-baserte tatovøren, Mark Mahoney, som er ansvarlig for blekket på armen til Ron Teigen Sr. i bildeteksten. Bildet ble ble møtt med rungende OMG' fra både Kim Kardashian West og den kjente amerikanske journalisten og forfatteren, Kate Couric.

Teigens fans har sannsyneligvis større kjennskap til moren hennes, Vilailuck enn faren, Ron. Moren gjør nemlig hyppige opptredener i datterens sosiale mediekanaler, da hun faktisk bor i huset til Teigen og John Legend, mens faren bor rett rundt hjørnet. Teigens foreldre som fortsatt er gift, praktiserer altså den moderne samlivsformen, særbo, men Teigen forsikrer at alt er i orden.

- Pappa kommer innom hver dag. De er fortsatt gift, men denne samlivsformen funker for dem, og vi er en sammensveiset familie, sier hun, i følge Huffington.

Chrissy Teigen og John Legend har vært gift siden 2013 og har barna Luna og Miles sammen.

Denne saken ble første gang publisert 12/12 2018.

Les også