vi menn poker

Tallinn leverte

Med neste 600 innkjøp og tre dagers spill ble til slutt norsk dobbeltseier i Coolbet Open main event.

Sist oppdatert

Etter nesten en uke med poker i den estiske hovedstaden, og mer enn 30 turneringer, er Coolbet Open ferdig for denne gang. Det ble til slutt dobbelt norsk, der Mats Albertsen til slutt var best headsup mot Nicolai Aubert som lå i ledelsen etter både dag 1 og dag 2 av turneringen. Sterkt av de to nordmennene i et felt som hadde hele 589 innkjøp.

Albertsen får med seg 60510 euro hjem fra Tallinn, mens Aubert kunne putte 47190 euro i foret. I hvert fall før norske skattemyndigheter skal si sitt om saken.

- Det var gøy! Jeg begynte å få troa da vi kom til finalebordet, og på det siste levelet var ledelsen min solid. Da trodde jeg det kunne gå hele veien, forteller han til Vimennpoker.no.

Dette er første virkelige pokertriumf for Albertsen, og det ga mersmak.

- Absolutt, sier han, og håper å få med seg Vi Menn Open i København i månedsskiftet november/desember.

Det var ikke bare i denne turneringen norske spillere gjorde det godt, svært mange nordmenn har notert seg for casher denne uka, og Ronny Olsen og Børge Dypvik er blant de som fikk seg tittel. Sistnevnte i open face chinese.

Tidligere i uka fikk vi en mester i Coolbets kommunepoker, da Mari Thorrud Skolem gikk til topps. Allerede nå er Coolbet i full gang med å legge planene for neste års mesterskap, og vi kommer tilbake med mer info om dette snart.

I tillegg til mye bra poker har det vært mye bra fest og moro, og som vanlig greide norske pokerspillere å sette farge på omgivelsene, og leverte både på kasino, på nattklubb og restuarantscenen. Tallinn framstår som er et godt sted å arrangere poker, med gode restauranter og hyggelige priser for norske lommebøker.

Denne saken ble første gang publisert 22/10 2018, og sist oppdatert 29/06 2020.

Les også