Vi menn poker

Svensken til topps

Det ble andreplass for Roar Aspås i Nordisk mesterskap i PLO, Robin Nielsen fra Skåne tok det ned.

Sist oppdatert

- Ja, men jeg er veldig god. No deal, smeller det fra Roar Aspås når de er headsup om tittelen i Nordisk mesterskap i poker. Svensken som akkurat har spurt om de skal lage en deal, setter seg rasende ned på plassen etter å ha fått sitt forslag om å dele på gevinsten avslått på brutalt vis, og spillet fortsetter.

Dessverre ble det bare nesten for Roar Aspås, i en 50/50-situasjon i det som ble siste hånda, leder han hele veien til river, men dessverre fyller svensken huset og vinner første øvelse i Nordisk mesterskap.

Norge var godt representert på finalebordet, hele fem av de siste sju hadde norsk flagg bak navnet sitt, og når de var treveis var de også i overtall. Men til slutt var det altså Robin Nielsen fra Skåne som gikk av med seieren.

Main og Vi Menn Open

I Main event var det også en svenske som leverte best ved filten, Richard Linberg leder an med 1,5 millioner chips i påsan. 21 spillere skal tilbake for å spille dag to i morgen, og profiler som Espen Uhlen Jørstad, Nicolai Aubert, Georg Beiske og Rolf Bechstrøm er fortsatt med.

1B starter om få minutterm og i kveld er det 1A i Vi Menn Open. Det er forventet storinnrykk og hotell Radisson er fylt til randen av nordmenn. Festen fortsetter i København.

Denne saken ble første gang publisert 30/11 2018, og sist oppdatert 29/06 2020.

Les også