Svaret denne mannen ga da han ble avvist på andre date går verden rundt

Dette må være tidenes internetthelt!

ROS: Det er ingenting i veien for å gi den andre parten ros, selv om ikke kjemien var på plass. Foto: Getty Images / Facebook
ROS: Det er ingenting i veien for å gi den andre parten ros, selv om ikke kjemien var på plass. Foto: Getty Images / Facebook
Publisert

(SIDE2): Det er ingen tvil om at noen takler å bli avvist bedre enn andre, men det skal en del til for å kunne måle seg med denne fantastiske mannen.

Les også: 4 nødvendige nettdating-tips

Avvist på andre date

Erin hadde vært på date med en mann hun møtte via nettsiden OK Cupid, og de hadde det veldig morsomt sammen. Det eneste problemet var imidlertid at de manglet romantisk kjemi, skal Erin ha sagt på Facebook, ifølge Cosmopolitan.

Hun tenkte ikke noe særlig over det før det tikket inn en tekstmelding fra den samme mannen to uker senere. Da hadde ikke Erin tatt noe kontakt med ham, men det hadde han tydeligvis tatt med knusende ro, og følte for å gi henne noen hyggelige ord før han gikk til sitt.

Meldingen gjorde Erin i så godt humør at hun valgte å dele den på Facebook, og det fikk flere tusen mennesker til å dele den videre.

- Du er fantastisk

- Hei, Erin. Beklager for mangelen på kommunikasjon, men jeg ville bare si fra at du er fantastisk, og at du absolutt vil finne noen du passer sammen med. Det ville aldri fungert mellom oss to, men du er både pen og morsom. Jeg ville bare at du skulle vite det, skrev han til henne etter daten.

Videre forklarte han at han håpet de kunne hilse på hverandre senere, og at sjansen tross alt var stor for at de ville møtes igjen ved en senere anledning, ettersom de har felles venner og lik musikksmak.

- Kom gjerne bort for å hilse på når den dagen kommer. Jeg trenger ikke flere mennesker jeg er nødt til å ignorere når vi er ute i offentligheten, skriver han.

Ettersom Erin følte akkurat det samme, tok det ikke lang tid før de to hadde god kommunikasjon igjen. Selv om man ikke dater, så betyr ikke det at man behøver å bryte all kontakt. Er det ikke deilig å være voksen?

Denne saken ble første gang publisert 08/12 2015.

Les også