vi menn poker

Suksess for nykommer

Første sesong av partypoker MILLIONS har vært en stor suksess. Nå utvider de konseptet.

Sist oppdatert

Den første sesongen av partypoker LIVE MILLIONS har vært en stor suksess. Med høyeste garantiene, stjernespekkede lineups og et høyt daglig deltakersnitt, er det ingen tvil om at partypoker Millions ikke bare har kommet for å bli, men de viser at de har ambisjoner om å bli størst innen live poker.

Avslutningsserien The MILLIONS Grand final Barcelona var et godt bevis på nettopp dette, og konkluderte en flott sesong for pokerspillere verden over. Serien kunne vise til € 23M i garanterte premiepenger på tvers av ni turneringer, og garantien ble slått i antall deltakere i åtte av ni turneringer.

I løpet av årets sesong har partypoker Millions blant annet vært innom Sotsji, Montreal, Kings Casino Europe - som ligger på grensen mellom Tyskland og Tsjekkia, Nottingham og Barcelona.

Party forsterker laget

Partypokerteamet begynner også å ta form. I løpet av 2017 har party hentet inn flere av pokerhimmelens store pokernavn. Senest inn var Betrand «Elky» Grospellier, som dermed skal spille på lag med blant andre Fedor Holz, Patrick Leonard, Jason Koon og Sam Trickett, samt Skandinavene Johnny Lodden og Joni Jouhkimainen.

Koon leverte pent i MILLIONS Barcelona der han tok en fjerdeplass i € 100 000 Super High Roller, mens Leonard tok en femteplass i € 25 000 Super High Roller i MILLIONS Germany. I tillegg hadde Trickett et godt run i Caribbean Poker Party, Super High Roller, i Punta Cana i november i fjor

MILLIONS utvider videre i 2018 med turneringsseriene Millions North America - som går i disse dager - Millions Russia i august, Millions UK i september/oktober, samt, og ikke minst, Millions World på Bahamas i november.

Denne saken ble første gang publisert 25/04 2018, og sist oppdatert 01/07 2020.

Les også