vi menn poker

Suksess for gratis-NM

Årets freeroll-NM har blitt en stor suksess i nye lokaler. I dag spilles det ned til hele tre vinnere.

Sist oppdatert

Det har vært pokerfest på Moxy Oslo X, hotell og konferansesenteret på Hellerudsletta like utenfor Oslo. Med 749 registrerte spillere til start på main event, 119 spillere på ladies event og 68 spillere i sit'n'go må det sies å ha vært en gedigen suksess, og det er faktisk flere spillere som tok turen i år enn i fjor, til tross for at beliggenheten må sies å ha vært noe enklere i fjor.

Det startet allerede på fredag, på selveste kvinnedagen, da 119 jenter satte seg ned for å spille det nye formatet Freeroll Ladies Event.

36 spillere overlevde til finaledagen, og de setter seg ned kl 14 i dag. Best av alle er Bente Mørland med 255 tusen i sjetonger, foran Maria Strømstad som har 210 og Kirsten Marie Næsset som har 200.

Samme dag var det klart for 1A av main event, og blant de 347 spillerne som satte seg ned, var det spesielt en som skulle peke seg ut; Åge Spets hadde nemlig en kanondag ved filten, og ga seg ikke før han hadde samet opp 603 tusen sjetonger. Et lite hav mer enn Cato Steen (426 000).

På dag 1B var det heller ingen som kunne matche chipsfjellet til den gamle pokerlegenden, Frank Robert Lund kom nærmest med 456000.

Dag 2 er allerede i gang, og vi fikk inn et par ord med Åge Spets:

- Jeg startet med å plusse 100, på straight mot to par, men nå er de tapt på en allin pre AT mot JJ, sier han.

Han berømmer stedet og arrangementet.

- Det er et kjempebra sted, med en fantastisk teknisk løsning for drikke og mat bestilling, forteller han.

Nå sikter han seg inn på sine første NM-tøfler.

- Må jo prøve på det, men jeg trenger nok en god porsjon flaks også. Jeg ser at blindsene stiger kjapt nå, avslutter han.

Denne saken ble første gang publisert 06/03 2019, og sist oppdatert 29/06 2020.

Les også