Serier

Spoiler: Denne karakteren dør i Modern Family

Den populære seriens co-creator, Christopher Lloyd avslører endelig hvem det er.

FAMILIEN MED STOR F: Man må bare elske denne serien med alle de sprø påfunnene denne gjengen finner på.
FAMILIEN MED STOR F: Man må bare elske denne serien med alle de sprø påfunnene denne gjengen finner på. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

NB! Spoiler (kan ikke få sagt det for ofte!).

Modern Family har rullet og gått på ABC i USA i en årrekke, og det ble nylig avslørt at seriens tiende sesong vil bli den siste. I Norge kan du se repriser på TV2 Livsstil og på Netflix, mens vi venter på at den niende sesongen skal bli tilgjengelig for oss.

TMZ avslører at en av karakterene kommer til å dø i nær fremtid. Igjen: Dersom du ikke vil vite hvem det er, så frarådes du herved å lese videre. Fans har spekulert i om det vil være Ed O'neil sin karakter, Jay Pritchett eller eventuelt Stella, familiens kjære franske bulldog.

Men de tar helt feil. Den som dør er nemlig DeDe Pitchett, spilt av Shelley Long, kjent fra blant annet serien, Cheers. DeDe er Jay's ekskone og moren til Claire Dunphy (Julie Bowen) og Mitchell Pritchett's (Jesse Tyler Ferguson) mamma.

I serien er jo DeDe litt av en håndfull som har valgt en alternativ vei etter skillsmissen fra Jay. I serien kan vi lattermildt huske episodene der DeDe kaster seg over Gloria Pritchett (Jays nye og unge kone, spilt av Sophia Vergara), og de begynner å sloss, riktignok mot Glorias vilje.

Dette skjer ved to anledninger såvidt undertegnede kan huske. Da DeDe kommer for å be om unnskyldning for å ha sparket i stykker bryllupskaken til Jay og Gloria under feiringen, og da Mitchell og Cam's (spilt Eric Stonestreet) datter Lily (spilt av Aubrey Anderson-Emmons, Ella Hiller og Jaden Hiller) fyller ett år.

DeDe spiller bare i en håndfull episoder, men hun setter definitivt et merke på hver eneste en av dem. Også er det hvordan hun dør da. I følge TMZ skjer altså dette mens hun sover på en tur til Grønland.

Denne saken ble første gang publisert 25/10 2018, og sist oppdatert 25/10 2018.

Les også