Whisky-stunt

Her er «oppvasktablettene» du kan spise

...eller egentlig drikke.

<b>SHOT I SJØGRESS:</b> I forbindelse med London Cocktail Week i oktober hadde whisky-selskapet The Glenlivet laget whisky i spiselige kapsler.
SHOT I SJØGRESS: I forbindelse med London Cocktail Week i oktober hadde whisky-selskapet The Glenlivet laget whisky i spiselige kapsler. Foto: The Glenlivet
Sist oppdatert

Internett var for omtrent to år siden gjennom «The Tide Pods Challenge» som kunne være en dødelig trend for de som deltok.

Utfordringen gikk ut på å putte oppvaskmiddelkapsler i munnen, for så å bite i de. Med andre ord, en utfordringen som kunne gå sterkt utover helsen. Ifølge consumerreports har det vært åtte dødsfall i USA som følge av folk som har spist slike oppvasktabletter.

I forbindelse med London Cocktail Week i oktober serverte det kjente skotske whisky-merket The Glenlivet noe som kan hinte mot Tide Pods-utfordringen. Nemlig whisky i det som ligner på oppvaskmiddelkapsler.

Har du noensinne tenkt: «Nei, jeg har ikke lyst til å drikke whiskyen min ut av et glass i dag. Skulle ønske jeg kunne spise whiskyen min som en oppvasktablett»?

Det har nok ikke så mange andre tenkt heller.

I en Glenlivet reklame-video på YouTube forklarer whisky-selskapet at kapslene er laget av sjøgress, som gjør det mulig å nyte whiskyen uten behov for glass.

Et problem er at de må oppbevares kjølig og "spises" i løpet av tre dager.

Slike kapsler kan selvfølgelig være praktisk hvis man er på tur eller hvis man vil bevare miljøet, men folk på Internett har derimot delte meninger om PR-stuntet.

The Glenlivet forsikrer whisky-entusiaster om at Whisky-kapslene kun ble produsert i forbindelse med London Cocktail Week i oktober som et PR-stunt, og at de derfor ikke vil være tilgjengelige noen andre steder.

Denne saken ble første gang publisert 11/12 2019, og sist oppdatert 11/12 2019.

Les også