Solgte goodiebag fra det kongelige bryllupet for over 232.000 kroner

Gjester har begynt å selge unna gaven de fikk i prinsebryllupet på Ebay.

Foto: WPA Pool (Getty Images)
Publisert

I bryllupet til Harry og Meghan på Windsor Castle lørdag 19. mai, sto 1200 gjester fra det britiske folket på gjestelisten. Disse se både brudeparet og alle jetsett-gjestene på nært hold. 

I etterkant av prinsebryllupet har flere av de såkalte «ikke-VIP-ene» sett sitt snitt til å tjene noen ekstra kroner på bryllupdeltakelsen sin. 

London-kvinnen Claire Oliver (31) var en av de 1200 gjestene som var til stede som gjest i bryllupet. Hun har nå tjent 21.400 britiske pund på å selge unna goodiebagen hun fikk utdelt på slutten av kvelden på Ebay, skriver Daily Mail. Det tilsvarer 232.714 norske kroner. 

FIKK 232.000 KRONER: Claire Oliver (bildet) fikk over 232.000 kroner for den offisielle goodiebagen hun fikk utdelt i bryllupet til Harry og Meghan.
FIKK 232.000 KRONER: Claire Oliver (bildet) fikk over 232.000 kroner for den offisielle goodiebagen hun fikk utdelt i bryllupet til Harry og Meghan. Foto: Skjermdum / Daily Mail

Oliver ble ifølge avisen invitert til bryllupet som en «community champion» - som takk for sitt arbeid for Troup Bywaters - et ingeniørselskap som har jobbet for å få flere unge ut i arbeid. 

Foto: Privat / Facebook

Også Metro, Mirror og The Sun er blant de mange britiske mediene som onsdag har omtalt saken.

Claire Oliver har uttalt til Daily Mail at hun ikke ønsker å kommentere salget. 

Hun legger likevel til at hun er en av rundt 25 andre gjester som har tilbudt goodiebagene de fikk i bryllupet til personen med det høyeste budet.

Les også: Se bildene fra bryllupet til prins Harry og Meghan Markle

NYGIFTE: Harry og Meghan giftet seg lørdag 19. mai i St. George's Chapel i Windsor.
NYGIFTE: Harry og Meghan giftet seg lørdag 19. mai i St. George's Chapel i Windsor. Foto: Damir Sagolj/Reuters (NTB scanpix)

Via et raskt søk på Ebay onsdag, kan man se at flere har samme tanke som Oliver - budene på de offisielle goodiebagene fra bryllupet ligger i skrivende stund på mellom 2400 og 16.000 kroner. Når Side2 sjekket onsdag klokken 14, lå det totalt 42 goodiebager ute for salg. 

Foto: Skjermdump / Ebay

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge får du vite alt du trenger å vite om de kongelige - og det du ikke visste at du lurte på. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes eller på heltkonge.blogg.no

Goodiebagene var dekorert med brudeparets monogram og inneholdt ifølge Express dette: 

  • Program for bryllupet 
  • Smørkjeks
  • En stor Harry og Meghan-sjokolademynt
  • En flaske vann
  • Kjøleskapsmagnet
  • Et rabattkort med 20 prosent avslag i Windsor Castle-gavebutikken

Denne saken ble første gang publisert 23/05 2018.

Les også