Underholdning

Sloss med flyktningfamile og streamet det live - nå letter hun på sløret

Lindsay Lohan (32) sier hun har lært.

SENDTE VIRAL SLOSSKAMP: Sjokkerte fans var vitner da hun beskyldte familie for menneskehandel.
SENDTE VIRAL SLOSSKAMP: Sjokkerte fans var vitner da hun beskyldte familie for menneskehandel. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Tidligere i år sjokkerte Lindsay Lohan (32) en hel verden, ved å livestreame krangelen mellom henne og en flyktningfamilie hun traff på gaten i Moskva. Side2 skrev om den bisarre videoen hvor Lohan først introduserer følgerne sine for familien på sin Instagram-konto, for så å havne i et verbalt munnhuggeri med dem, etter å ha beskyldt dem for å være menneskehandlere. Alt dette skjer med sjokkerte følgere som vitner, ettersom streamingen går sin gang.

Til slutt blir det så opphetet et Lohan går i bakken.

Lohan's rykte fikk nok en skrape i lakken. Det er slett ikke første gang hun er i hardt vær. De siste årene har den tidligere barnestjernen fått mer oppmerksomhet for sin utsvevende livsstil som inkluderer både fyllekjøring og tyveri, enn for sin innsats på lerretet.

Nå letter hun altså på sløret rundt den omdiskuterte episoden, skriver Huffington Post. Det er «Paper Magazine» sin årlige «breaking the internet» utgave som har fått intervjuet med den rødhårede skjønnheten.

Innimellom glansede bilder av henne utkledd som forskjellige Disney-prinsesser, sier hun at hun bare vil:

-Slette episoden og kaste den i søpla.

Hun har ved flere anledninger unngått eller utsatt å svare på spørsmål om videoen.

- La oss snakke om det i New York. Det er bedre hvis vi snakker sammen face to face, så du skjønner hva som egentlig skjedde.

Så forsøkte hun å dysse ned hendelsen i en kommentar til de mange postingene i sosiale medier rundt hendelsen:

- Jeg har nylig gjort en feil, nemlig å live streame fra telefonen, og det jeg lærte av. Men jeg tror det er viktig å få tilbakemeldinger på det du gjør og gi fansen mulighet til å følge med, for å få deres tanker og kommentarer.

På direkte spørsmål om hendelsen, ansikt til ansikt, var Lohan visstnok «for trøtt» til å snakke om det og lot representanten sin gjøre drittjobben.

- Jeg leste situasjonen helt feil, og jeg gjorde en feil - mer enn det vil jeg ikke si om saken, sier hun i en uttalelse til Paper i en e-post.

Lohan var, i likhet med Britney Spears, Justin Timerlake og Christina Aguilera, Disney-stjerne som barn. Hun har vært med i flere kjente filmer som «Mean Girls» med blant annet Amanda Seyfrid og Rachel McAdams, samt «Foreldrefellen» og «Freaky Friday». Hun er snart aktuell med et nytt realityshow på MTV, « Lindsay Lohans Beach House». Hun skal bygge opp business på Mykonos i Hellas, og seerne får følge henne på veien.

Denne saken ble første gang publisert 07/12 2018, og sist oppdatert 07/12 2018.

Les også