Victoria og Daniel støtter hverandre

Slik takler Victoria og Daniel presset og ryktene om problemer i ekteskapet

Ifølge svenske medier har de vonde påstandene om både utroskap og en snarlig skilsmisse fra ikke navngitte kilder vært veldig tøffe for Victoria og Daniel,

<b>VICTORIA OG DANIEL:</b> Kronprinsesse Victoria og prins Daniel koste seg under mottagelsen på Stockholm slott på nasjonaldagen.
VICTORIA OG DANIEL: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel koste seg under mottagelsen på Stockholm slott på nasjonaldagen. Foto: NTB
Publisert

Kronprinsesse Victoria (44) og prins Daniel (48) vet at hvert eneste skritt de tar blir vurdert av både mediene og folk flest.

Til og med eksperter på kroppsspråk uttaler seg om alt ekteparet gjør og sier.

LIkevel gjennomfører det svenske kronprinsesseparet sine representasjonsoppgaver tilsynelatende avslappet og i godt humør.

De er profesjonelle til fingerspissene, og smiler bredt både til publikum og fotografene.

Fast bestemt på at ikke påstandene om ekteskapsproblemer og en snarlig skilsmisse skal gå ut over deres profesjonelle virke.

– Kronprinsessen og prinsen har bestemt seg for at den ondsinnede sladderen om deres samliv ikke skal påvirke deres hverdag eller offisielle oppdrag, sier en kilde ved det svenske kongehuset til Her og Nå.

Les også: Victoria og Daniel strålte av lykke: Slo tilbake mot de vonde ryktene

<b>HEST OG KJERRE:</b> Kronprinsessefamilien ble kjørt standsmessig til feiringen på Skansen.
HEST OG KJERRE: Kronprinsessefamilien ble kjørt standsmessig til feiringen på Skansen. Foto: NTB

Lykkelige i Lindköping

Kronprinsessen og hennes mann har bestemt seg for at den ondsinnede sladderen om deres privatliv ikke skal påvirke deres hverdag eller offentlige oppdrag.

Hverken da Daniel og Victoria besøkte Lindköping i Östergötland sammen med prinsesse Estelle (10), eller under feiringen av Sveriges nasjonaldag, lot kronprinsesseparet seg prege av de stygge ryktene som verserer både på et kjendisnettsted og på sosiale medier i Sverige.

Victoria og Daniel så ut til å storkose seg, og sendte hverandre flørtende blikk mellom slagene.

Flere kongehuseksperter i vårt naboland mener at paret, som nettopp kunne feire 12-års bryllupsdag, virket mer opplagt og lykkeligere enn på lenge.

Les også: (+) Mannen min var utro, og jeg tilga ham. Så ringte den fremmede kvinnen

Kongehusets Instagram-konto

<b>SMILTE BREDEST:</b> Victoria og Daniel var mye blidere enn både prinsesse Sofia, prins Carl Philip, dronning Sonja og kong Carl Gustaf under den offisielle fotograferingen.
SMILTE BREDEST: Victoria og Daniel var mye blidere enn både prinsesse Sofia, prins Carl Philip, dronning Sonja og kong Carl Gustaf under den offisielle fotograferingen. Foto: NTB

Det var i februar at kronprinsesse Victoria og prins Daniel ikke så noe annen mulighet enn å gå ut og dementere rykter om sitt privatliv på det svenske kongehusets offisielle Instagram-konto.

– Det har kommet oss til kjenne at det pågår en omfattende, negativ ryktespredning om vårt private forhold. Påstander om svik i relasjonen og en forestående skilsmisse. Normalt kommenter vi ikke rykter og spekulasjoner, men for å beskytte vår familie ønsker vi å gjøre det klart én gang for alle at de ryktene som spres nå, ikke har noen rot i virkeligheten, het det i dementiet som var signert Victoria og Daniel.

Nå ser kronprinsessefamilien frem til sommerferie og feiring av Victorias 45-årsdag 14. juli på Øland.

– Det har vært en tøff tid. Nå fortjener de litt ro og fred, sier Her og Nås kilde i kongehuset.

Denne saken ble første gang publisert 12/07 2022.

Les også