Slik ser stjernene i Mean Girls ut i dag

Nostalgi-alarm!

Mean Girls slik vi husker dem <3 
Mean Girls slik vi husker dem <3 
Publisert

Tørk støvet av den sexy julekjolen, og skru opp «Jingle Bell Rock» - det er på tide å mimre om den ikoniske tenåringsfilmen «Mean Girls». 

Tenåringsfilmen viste oss alle hvor nådeløs og komplisert det sosiale hierarkiet på skolen kunne være. I dag er «Mean Girls» så populær at den har oppnådd kultstatus.

Men hva driver skuespillerne med i dag? Hvordan ser de ut? Lager Lindsay Lohan fortsatt baluba i media? Om du er like nysgjerrige som vi er burde du sjekket ut denne listen!

Rachel McAdams - spiller Regina George

Helt siden «Mean Girls» har kanadiske Rachel McAdams spilt i store filmer som «The Notebook», «Sherlock Holmes» og «Spotlight». Hun spilte nylig i HBO-serien «True Detective» som detektiven Ani Bezzerides.

Lacey Chabert - spiller Gretchen Weiners

Etter «Mean Girls» har Lacey  vært frontside pike for bladet Maxim, og gjort en rekke tv-serier som «Baby Daddy». Hun jobber litt mer i bakgrunnen som en voiceover-skuespiller. I 2013 giftet hun seg med sin kjæreste David Nehar, og fikk en datter sammen i 2016. 

Les også: - 35 ting du neppe visste om Mean Girls

Amanda Seyfried - spiller Karen Smith

Amanda debuterte i filmindustrien med tenåringsfilmen i 2003, og har etterhvert blitt en av de mest ettertraktede skuespillerne i Hollywood. «Dear John», «Les Miserables» og «Mamma Mia» er tre av flere filmer hun har spilt i. I 2017 giftet hun seg med skuespiller Thomas Sadoski, og de fikk en datter samme året. 

Lizzy Caplan - spiller Janis Ian

Lizzy har vært i store filmer som Cloverfield, Hot Tub Machine og 127 Hours. I tillegg har hun virkelig gjort det bra på tv. Hun har vært med i True Blood, The Simpsons og suksess serien Master of Sex. Selv om Lizzy datet Matthew Perry fra tv-serien Friends, var det skuespilleren Tom Riley som kapret hjertet hennes.  De giftet seg i September. 

Jonathan Bennett - spiller Aaron Samuels

Etter Mean Girls har Jonathan spilt i flere serier som Veronica Mars, Smallville og den amerikanske versjonen av Skal vi Danse. Siden 2016 har Jonathan vært sammen med tidligere Chippendale-danser Jaymes Vaughn.

Daniel Franzese - spiller Damien

Daniel har spilt i b-filmer og hatt mindre kjente tv-roller. Han har også vært svært aktiv i LHBTQ-miljøet etter han kom ut som homofil i 2014. I 2016 fridde han til sin stylist-kjæreste Joseph Bradley Phillips på Starbucks. Frieriet ble viral og ble dekket av flere medier. 

Les også: - Urokråka Lindsay Lohan har funnet lykken med russisk milliardærsønn

Lindsay Lohan - spiller Cady Heron

Til tross den imponerende CV, Lindsay har klart å jobbe opp har skandalene hennes overskygget det. Allerede i Oktober 2017 havnet Lindsay i trøbbel for å hatt forsvart Harvey Weinstein, og bedt hans kone Georgina Chapman om å bli igjen i ekteskapet. 

Denne saken ble første gang publisert 29/10 2017.

Les også