«Fjellhytta» 2024

Slik blir «Fjellhytta» på TV 2

Tidligere sportsanker og «Skal vi danse»-vinner Simon Nitsche reiser høyt til fjells når han skal lede TV 2s nye storsatsing.

<b>TILBAKE PÅ TV:</b> Simon Nitsche, sist sett i programmet «I fyr og flamme», skal lede «Fjellhytta».
TILBAKE PÅ TV: Simon Nitsche, sist sett i programmet «I fyr og flamme», skal lede «Fjellhytta». Foto: Espen Solli
Publisert

Høsten 2024 har det nye programmet «Fjellhytta», der fire deltagerpar skal konkurrere om å vinne sin egen hytte på Turufjell i Flå, premiere på TV 2.

– «Fjellhytta» er en naturlig utvidelse av seersuksessen «Sommerhytta». Seerne elsker å få inspirasjon gjennom oppussing, noe som gjenspeiles i både engasjementet og seertallene for «Sommerhytta», sier programredaktør Trygve Rønningen i pressemelding fra TV 2.

– Jeg er heldig som får denne muligheten og ikke minst jobbe med så mange flinke folk. Det er veldig givende å lede et program der folk jobber fra morgen til kveld for noe de virkelig drømmer om. Det gir noen ekstra emosjoner når premien er en hytte til flere millioner på fjellet, sier programleder Simon Nitsche (31).

Les også: Simon Nitsche åpner om kjærlighetslivet: – Følelsene styrer jeg ikke

Nye eksperter

– Vi er glade for å ha Simon i programlederrollen i «Fjellhytta». Han bringer både lekenhet og humor inn i programmet.

– Det er også en sterk eksperttrio vi har fått med oss, som seerne helt sikkert vil kjenne igjen fra andre TV 2-programmer, sier Trygve Rønningen.

<b>EKSPERTENE: </b>Lars Fossum, Astrid Maria Sætren og Einar Nilsson har sentrale roller i den nye TV 2-serien.
EKSPERTENE: Lars Fossum, Astrid Maria Sætren og Einar Nilsson har sentrale roller i den nye TV 2-serien. Foto: Espen Solli

Eksperttrioen består av Lars «Snekker-Lars» Fossum, som flere kjenner igjen fra «Sommerhytta», Astrid Maria Sætren som er interiørekspert og Einar Nilsson som er mestermaler og altmuligmann og kjent fra «Tid for hjem».

«Fjellhytta» tar med seg det viktigste innholdet fra «Sommerhytta», men fokuserer på høstfjellet og nordmenns kjærlighet til fjell og natur.

I åtte uker vil fire deltagerpar konkurrere om å vinne sin egen hytte.

«Fjellhytta» har premiere på TV 2 Direkte og TV 2 Play høsten 2024.

Denne saken ble første gang publisert 08/11 2023.

Les også