Karsten Blomvik blir programleder

Slik blir endringene i «Alle mot 1»

Karsten Blomvik fra «P3 morgen» blir ny programleder for «Alle mot 1» på NRK1, men veteranen Selda Ekiz og Selma Ibrahim er fortsatt med.

<b>KLARE TIL INNSATS:</b> Karsten Blomvik, Selda Ekiz og Selma Ibrahim er trioen som blir å se i «Alle mot 1» til høsten.
KLARE TIL INNSATS: Karsten Blomvik, Selda Ekiz og Selma Ibrahim er trioen som blir å se i «Alle mot 1» til høsten. Foto: NRK
Publisert

«Alle mot 1» på NRK 1 gjør noen endringer foran neste sesong. Til høsten blir Karsten Blomvik (30) med på laget.

Han er til nå mest kjent som programleder for «P3 morgen» på radio.

– Det å få lov til å være med å lage et så gøy, nerdete og spennende program som «Alle mot 1», er virkelig en drøm som går i oppfyllelse.

– Jeg gleder meg ekstremt til å gå i gang med eksperimentene og se hvilke galne ting som skal testes denne sesongen, sier Karsten i en pressemelding fra NRK.

Les også: «Alle mot 1»-Selma Ibrahim: – Den beskjeden om at jeg faktisk ikke var hyggelig med folk, var så viktig

<b>RADIOSTJERNE:</b> Karsten Blomvik (i midten) har til nå vært å høre i «P3 morgen» på radio. Her sammen med kollegene (f.v.) Tete Lindbom, Henning Bang, Hani Hussein, Adelina Ibishi og Egil Skurdal.
RADIOSTJERNE: Karsten Blomvik (i midten) har til nå vært å høre i «P3 morgen» på radio. Her sammen med kollegene (f.v.) Tete Lindbom, Henning Bang, Hani Hussein, Adelina Ibishi og Egil Skurdal. Foto: NRK

«Alle mot 1»

Noen av programmets faste seere husker muligens at Karsten har litt erfaring fra programmet.

– Jeg var så heldig å få bli med i kjendispanelet for noen år siden. Det var sykt gøy og nervepirrende å ha den lille rollen der, så det å få bli med nå og lede programmet er et ansvar jeg ikke tar lett på.

– På toppen av det hele er familien min veldig interesserte i dette konseptet. De har tidligere lagd seg «Alle mot 1»-lag, så nå vil jeg tro at det blir mye trøkk fra familiesiden også, sier den nye programlederen.

Les også: Selda Ekiz: – Alf er så rolig, kjekk og snill

Programleder Selda Ekiz

«Alle mot 1» går inn i sin syvende sesong til høsten. Selda Ekiz (39) har vært med i samtlige, mens Selma Ibrahim (29) skal i gang med sin andre runde. De gleder seg stort over å få en ny makker på laget.

– Det blir veldig gøy å få en nerd og komiker inn i gjengen vår, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med ham. Karsten passer perfekt inn i det ko-ko universet «Alle mot 1» er. Jeg håper bare at han ikke er så veldig redd av seg, sier Selda.

– Jeg gleder meg masse til å få Karsten med på laget, og håper jeg endelig kan få oppfylt drømmen om en storebror. Han er veldig flink og morsom. Jeg tror Karsten vil passe rett inn i «Alle mot 1», sier Selma.

Denne saken ble første gang publisert 11/04 2024.

Les også