Slik blir årets 16. mai-fest

Også i år inviterer Gunhild og Petter Stordalen til gigantisk kjendisfest. Men temaet er ikke luksuriøst.

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Publisert

(SIDE2:) I fjor inviterte Gunhild (33) og Petter Stordalen (49) til hippiefest på Bygdøy i Oslo.

Tradisjonen holdes i år også, og paret inviterer venner til storslagen fest 16. mai. Men temaet i år? Bondeball!

- Gøy i byen
Ifølge Se og Hør har Norges rikeste og mest berømte allerede fått invitasjonen. Det er også laget en egen nettside som heter «Stordalens Bondelag», med påfølgende tekst:

«Kjøre venner, endelig kan vi invitere våre beste venner til fest igjen. Temaet for årets 16. mai-markering er bondefest! La oss ha det like gøy i byen som på landet. Vennlig hilsen Gunhild og Petter».

Bondefest passer Stordalen, som er svært opptatt av økologiske varer. Senest for en uke siden skrev han et lengre innlegg på sin blogg om temaet, hvor han påpeker at han i 2007 lovet å levere et fullverdig økologisk frokostalternativ til sine gjester. Han ønsker at hotellgjestene skal få en fullverdig økologisk frokost.

«Nordic Choice er Norges største innkjøper av økologiske produkter innen storhusholdning. Våre hoteller står for 23 % av all omsetning av økologiske produkter innen dette markedet i Norge.», skriver Stordalen undre tittelen Økologisk selvangivelse på sin blogg.

Foto: Stordalensbondelag.no

Kom i folkevogn
Deres fester er kjent for å ha kreative temaer, og det spares ikke på noe når paret inviterer til fest. Kun i 2010 tok ekteparet pause fra gigantfesten, da Gunhild skulle doktorgrad-disputere og senere gifte seg i Marokko. Tidligere år har temaet vært alt fra white-party, maskeradeball, togaparty, og i fjor var det hippiefest på Nordic Choices lokaler på Frogner.

Arrangørene ankom selv fiffe-festen i en hvit og blå folkevogn, og hadde en gjennomført flower power-stil. Blant de 270 gjestene som strømmet til festen var komiker Linn Skåber, modell Kathrine Sørland og ektemannen Andras Holck, redaktør Signy Fardal, tidligere alpinist Kjetil André Aamodt, alpinist Aksel Lund Svindal, tidligere alpinist Lasse Kjus, redaktør Trygve Hegnar, flyger Bjørn Kjos, skuespiller Janne Formoe og komiker Sturla Berg-Johansen - blant andre.

Les mer om fjorårets fest her, og se bilder nedenfor:

4260

Denne saken ble første gang publisert 27/03 2012.

Les også