«24-stjerners julekalender»

Slik blir årets «24-stjerners julekalender»

Fra 1. desember er programleder Markus Neby igjen klar for å teste 24 kjente fjes i en rekke gøyale utfordringer gjennom julestria.

<b>ÅRETS JULESTJERNER:</b> Programleder Markus Neby, som sitter foran deltagerne, er klar med sesong 2 av «24-stjerners julekalender».
ÅRETS JULESTJERNER: Programleder Markus Neby, som sitter foran deltagerne, er klar med sesong 2 av «24-stjerners julekalender». Foto: NRK
Publisert

Markus Neby (32) tilbake som programleder for «24-stjerners julekalender» på NRK fra 1. desember.

Fjorårets sesong ble et av de mest strømmede programmene på NRK TV, og programlederen tror at årets sesong blir enda bedre.

– I fjor visste ikke deltagerne hva de gikk til, men det gjør de i år, og de stiller med et skyhøyt konkurranseinstinkt. I en av episodene blir noen utfordret til å installere en lekegris for barn og få grisen til å si nøff.

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle se voksne mennesker brøle av glede for lyden av nøff fra lekegris, innrømmer programleder Markus Neby i en pressemelding fra NRK.

Les også: Else Kåss Furuseth og Markus Neby: – I dag kjenner jeg ikke på hverken edder, galle eller gruff mot NRK

<b>JULESJEFEN:</b> I fjor utfordret Markus Neby deltagerne med en rekke rare oppgaver i julestria, og programlederen mener at årets sesong blir enda bedre.
JULESJEFEN: I fjor utfordret Markus Neby deltagerne med en rekke rare oppgaver i julestria, og programlederen mener at årets sesong blir enda bedre. Foto: NRK

Årets deltagere er: Jenny Jenssen, Ahmed Mamow, Andreas «TIX» Haukeland, Bjørn Johann Rief, Arin Soltanpanah, Ellen Horn, Henrik Farley, Sarah Natasha Melbye, Agnete Husebye, Håvard Lilleheie, Fanny Odden, Alexander Stöckl, Emilie Skolmen, Chand Torsvik, Carina Dahl, John Brungot, Magnus Devold, Lamin Frank, Katarina Flatland, Benjamin Baarli Silseth, Helle Nordby, Torjus Tveiten, Hani Hussein og Ole Rolfsrud.

«Årets julestjerne»

En av årets deltagere er programlederen Ole Rolfsrud (47), mest kjent fra NRK-sporten og «Alle mot 1».

– Det å være med på «24-stjerners julekalender» er det morsomste jeg har vært med på i NRK ever. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ende opp i den sagn-omsuste «reality-bobla», der vi deltagere blir glade i hverandre på ordentlig.

– Men det gjorde jeg, og publikum kan rett og slett vente seg et ras av helt ko-ko førjulsoppgaver, forteller han i pressemeldingen.

Sammen med de 23 andre deltagerne skal han gjennom en rekke uhøytidelige og humoristiske konkurranser. Hver dag ryker én kjendis ut.

<b>KLAR FOR JUL:</b> Ole Rolfsrud troppet opp i julegenser på første dag av innspillingen. Han ble overrasket over hvor kjapt han havnet i den såkalte «reality-bobla».
KLAR FOR JUL: Ole Rolfsrud troppet opp i julegenser på første dag av innspillingen. Han ble overrasket over hvor kjapt han havnet i den såkalte «reality-bobla». Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

På julaften er det duket for finale der én deltager til slutt kan smykke seg med tittelen «årets julestjerne».

Les også: (+) Jeg nærmer meg 70 år og skal til Syden i julen. Ingen kan få vite hvem jeg reiser sammen med

Mange kjente fjes

Programlederen er kjempefornøyd med årets deltagere.

– Håvard Lilleheie oppsummerer det egentlig ganske bra i første program når han sier «for en skuffende bra cast». For det føles helt sinnssykt å presentere dumme oppgaver for en forsamling, og i den forsamlingen så ser jeg rett inn i øynene til TIX, Ellen Horn og Alexander Stöckl.

– Hadde i det hele tatt aldri trodd jeg kom til å være i samme rom som dem samtidig, innrømmer Markus til NRK.

«24-stjerners julekalender» sendes på NRK 1 hver dag fra 1.–24. des.

Denne saken ble første gang publisert 30/11 2023.

Les også