Sjekk hva Hollywood-stjernene forlanger 

Kravstore skuespillere

De kan muligens fremstå som joviale og jordnære mennesker på lerretet, men mange av Hollywoods store stjerner har ganske spesielle krav og høye tanker om seg selv.

<b>JULIA ROBERTS (54):</b>   Uansett hvilke filmer Julia Roberts spiller inn, forlanger hun at det til enhver tid skal være 15 liter Evian-vann tilgjengelig. Hvis dette ikke følges opp, forlanger hun et sekssifret beløp i erstatning – betraktelig mye mer enn hva du må betale for 15 liter Evian.
JULIA ROBERTS (54): Uansett hvilke filmer Julia Roberts spiller inn, forlanger hun at det til enhver tid skal være 15 liter Evian-vann tilgjengelig. Hvis dette ikke følges opp, forlanger hun et sekssifret beløp i erstatning – betraktelig mye mer enn hva du må betale for 15 liter Evian. Foto: Jeffrey Mayer/WireImage
Publisert

Det er en rekke kjente skuespillere som har et rykte på seg for å være krevende under innspilling.

Mange av våre favorittskuespillere kommer med spesifikke krav for å spille inn filmer, der noen har en seriøs diva-atferd.

Ben Affleck (50)

Da skuespilleren spilte i spenningsfilmen «Gone girl», nektet han plent å ha på seg en caps med Yankees-logo.

Det gikk så langt at produksjonen stengte i flere dager før Ben og produsenten David Fincher klarte å bli enige.

Årsaken til skuespillerens vegring var at han har vært ihuga Red Sox-fan i mange år, og mente at ved å bli sett i en storfilm med erkerivalens caps ville bli sett på som et stort svik.

Født: 15. august 1972

Alder: 50 år

Fra: Boston i USA

Bosted: California

Ektefelle: Jennifer Lopez

Barn: Violet Affleck, Samuel Garner Affleck, Seraphina Rose Elizabeth Affleck

Se mer

Det endte med et kompromiss og skuespilleren gikk med en Mets-caps i stedet.

Les også: Tips til 26 filmer du kan se på Netflix

<b>BEN AFFLECK (50): </b>Ben Affleck nektet å ha på seg en caps med Yankees-logo i filmen<b> </b>«Gone girl».
BEN AFFLECK (50): Ben Affleck nektet å ha på seg en caps med Yankees-logo i filmen «Gone girl». Foto: Jim Smeal / BEI / REX / Shutterstock editorial

George Clooney (61)

Født: 6. mai 1961

Alder: 61 år

Høyde: 1,8 m

Fra: Kentucky i USA

Bosted: Los Angeles

Ektefelle: Amal Alamuddin

Barn: Alexander og Ella Clooney

Se mer

I filmen «Gravity» følger vi Sandra Bullock på hennes ferd alene i rommet. Riktignok har hun selskap av kjekkasen George Clooney i begynnelsen, men han takker for seg cirka 10 minutter ut filmen.

Den korte visitten i filmen til tross, George Clooney forlangte en basketballbane, en hage, et badehus og basseng i tilknytning til den store campingvognen han oppholdt seg i.

<b> GEORGE CLOONEY (61): </b>George Clooney forlangte en basketballbane, en hage og et badehus og basseng i filmen «Gravity».
GEORGE CLOONEY (61): George Clooney forlangte en basketballbane, en hage og et badehus og basseng i filmen «Gravity». Foto: AFP PHOTO / Geoff Robins

Det sies at han, siden rollefiguren hans havnet i evigheten i verdensrommet, mente at han trengte å bli på settet til han fikk pustet ordentlig ut.

Les også: Filmen utløste opptøyer og panikk i gatene: − Hvor kommer foreldrene inn i bildet? Får Oslos gutter og jenter være ute så lenge de vil?!

Tom Cruise (60)

Født: 3. juli 1962

Alder: 60 år

Høyde: 1,7 m

Fra: New York i USA

Bosted: Florida

Tidligere ektefeller: Katie Holmes, Nicole Kidman og Mimi Rogers

Barn: Suri Cruise, Connor Cruise og Isabella Jane Cruise

Se mer

I de fleste filmene Tom Cruise spiller i, får han virkelig kjørt seg, og han utfører mange av de halsbrekkende stuntene på egen hånd.

<b>  TOM CRUISE (60): </b>Tom Cruise kunne ha opptil 50 truseskift om dagen.
TOM CRUISE (60): Tom Cruise kunne ha opptil 50 truseskift om dagen. Foto: Pierre Suu/GC Images

I den anledning er bekledning fra innerst til ytterst viktig for skuespilleren, spesielt når det gjelder undertøyet. Han forlanger nemlig helt spesielle tangatruser for å holde «utstyret» på plass og som gir ham mest mulig komfort under innspillingen.

Siden han foretrekker nye foran hver scene – kunne det bli opptil 50 truseskift om dagen. Slå den!

Steve Mcqueen

Mange husker kanskje katastrofe-filmen «Inferno i flammer» fra 1974 med Steve McQueen og Paul Newman.

Her nektet førstnevnte å være med i filmen før han hadde like mange replikker som Paul Newman, så dermed måtte det skrives inn ekstra dialoger til han var fornøyd.

Født: 24. mars 1930

Død: 7, november 1980

Fra: Indiania i USA

Høyde: 1,77 m

Tidligere ektefeller: Barbara Minty, Ali MacGraw og Niele Adams

Barn: Chad og Terry Mcqueen

Se mer

Steve var imidlertid klar på at han ikke skulle ha flere replikker enn skuespillerkollegaen, det ville være for grådig, mente han. Om det var tilstrekkelig?

Nei, Steve ba også om at bremmen på brannhjelmen ble mindre for at ansiktet hans ikke skulle være i skjul – hvilket innebar at alle hjelmene i filmen måtte endres.

Les også: (+) Virginia (26) ble med den 136 kg tunge filmstjernen på rommet – fire dager senere var hun død

<b> STEVE MCQUEEN: </b>Steve McQueen nektet å være med i filmen «Inferno i flammer» før han hadde like mange replikker som Paul Newman.
STEVE MCQUEEN: Steve McQueen nektet å være med i filmen «Inferno i flammer» før han hadde like mange replikker som Paul Newman. Foto: Silver Screen Collection/Getty Images

Will Smith (53)

Født: 25. september 1968

Alder: 53 år

Høyde: 1,88 m

Fra: Pennsylvania i USA

Bosted: Calabasas

Ektefelle: Jada Pinkett Smith

Barn: Jadon, Willow og Trade Smith

Se mer

Da Will Smith spilte inn «Men in Black 3», forlangte han, for å forberede seg optimalt mentalt til å slåss mot utenomjordiske vesener, å ha en gedigen toetasjes trailer på settet selv om han selv bare bodde ti minutter unna.

Traileren besto av flere bad og soverom og kostet rundt 20 millioner kroner. Den inneholdt også en kinosal hvor han inviterte de som var involvert i filmen til fremvisning av hans egne filmer.

<b> WILL SMITH (53): </b>Will Smith forlanget en trailer verdt 20 millioner kroner da han spilte inn filmen «Men in Black 3».
WILL SMITH (53): Will Smith forlanget en trailer verdt 20 millioner kroner da han spilte inn filmen «Men in Black 3». Foto: Snap Stills/REX/Shutterstock editorial

Marlon Brando

Født: 3. april 1924

Død: 1. juli 2004

Fra: Nebreska i USA

Tidligere ektefeller: Tarita, Movita Castaneda og Anna Kashfi

Barn: Stephen Blackehart , Christian Brando, Cheyenne Brando, Simon Teihotu Brando, Rebecca Brando og Miko Castaneda Brando

Se mer

Denne favorittskuespilleren var muligens regnet som en av de kjekkeste, men Brando var kjent for å ikke bry seg om å lære replikker. Dette gjaldt også den lille rollen han hadde som Jor-El, faren til Supermann.

Så vanskelig var det for ham å lære replikker at de måtte skrive de ned på ryggen til «baby-Supermann». Brando nektet også å ta av seg Rolex-klokken – et type urverk de neppe hadde på planeten Krypto.

For jobben mottok Brando nesten 30 millioner kroner.

Les også: Margot Robbie: Fra såpe- til superstjerne

<b> MARLON BRANDO: </b>Marlon<b> </b>Brando nektet å ta av seg Rolex-klokken i filmen Supermann.
MARLON BRANDO: Marlon Brando nektet å ta av seg Rolex-klokken i filmen Supermann. Foto: Moviestore/REX/Shutterstock editorial

Katherine Heigl (43)

Født: 24. november 1978

Alder: 43 år

Høyde: 1,74 m

Fra: Washinton D.C. i USA

Bosted: Utah

Ektefelle: Josh Kelley

Barn: Nancy Leigh Mi-Eun Kelley, Joshua Bishop Kelley Jr. og Adalaide Marie Hope Kelley

Se mer

Skuespilleren fra serien «Grey’s Anatomy» har et rykte på seg for å være vanskelig.

Om det stemmer til enhver tid vites ikke, men hun var ikke fornøyd med regissøren av serien da hun i 2009 ikke fikk gjennomslag for ønsket om å ha mer kontroll over sin egen karakter.

Så provosert ble hun av dette at da det ble kjent at hun var nominert til en Emmy, forlangte hun at nominasjonen ble fjernet. Katherine var heller ikke med på utdelingen fordi hun mente at prestasjonen ikke var verdig en pris.

<b>  KATHERINE HEIGL (43): </b>Katherine Heigl er mest kjent fra sin rolle i serien «Grey’s Anatomy».
KATHERINE HEIGL (43): Katherine Heigl er mest kjent fra sin rolle i serien «Grey’s Anatomy». Foto: Abc-Tv/Kobal/REX/Shutterstock editorial

Eddie Murphy (61)

Født: 3. april 1961

Alder: 61 år

Høyde: 1,75 m

Fra: New York i USA

Bosted: Beverly Hills

Kjæreste: Paige Butcher

Tidligere ektefelle: Nicole Mitchell Murphy

Barn: 10 barn

Se mer

Ja, han har spilt inn noen av verdens mest morsomme filmer, men Eddie Murphy skal være alt annet enn morsom på filmsettet.

Når han spiller inn filmer, forlanger han at en produksjonsassistent skal lese opp motiverende dikt gjennom en ropert mellom tagningene.

Han nekter også å bruke gjenstander mer enn en gang i traileren, hvilket innebærer ny tannkrem, nytt undertøy og nye klær hver eneste dag – alt med prislappen på. Puh!

<b>  EDDIE MURPHY (61): </b>Eddie Murphy<b> </b>forlanger at en produksjonsassistent skal lese opp motiverende dikt under innspillingene.
EDDIE MURPHY (61): Eddie Murphy forlanger at en produksjonsassistent skal lese opp motiverende dikt under innspillingene. Foto: Paramount Pictures/Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images

Denne saken ble første gang publisert 20/10 2022.

Les også