Sjekk forvandlingen!

Skuespilleren er nesten ikke til å kjenne igjen.

Foto: Scanpix
Publisert

(SIDE2:) Evangeline Lily var den kvinnelige hovedskuespilleren i TV-serien «LOST» i flere år. Hun hadde også et lengre forhold til Dominic Monaghan, som spilte hobbiten Merry i «Ringenes Herre».

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Men nå flere år senere er det altså Lilys tur å ta turen inn i Tolkiens rike, som alven Tauriel i de tre «Hobbiten»-filmene. Men til tross for at hun ikke er med før i film to, var Lily tilstede på premieren av «En uventet reise» onsdag i Wellington.

Og kledd i en kort rosa glitterkjole og med kort frisyre, var det en ganske annen Lily enn «LOST»-karakteren hun spilte i mange år.

Ute av rampelyset
Evangeline Lily, som har vært talskvinne for L'Oréal, har stort sett ikke vært å se i rampelyset de siste to årene. Årsaken er enkel. Hun har jobbet med «Hobbiten» og dessuten brukt tiden på sin sønn som ble født i 2011. Faren heter Norman Kali, som hun møtte på LOST-settet etter at forholdet til Monaghan tok slutt.

Lilly er kjent for å holde privatlivet for seg selv. Hun har aldri kommentert at hun var gravid, men medga gjerne i intervjuer at hun ønsket å bli mor.

Da Side2 møtte Evangeline Lilly under filmfestivalen i Cannes i 2010, sa hun at hun ofte måtte tenke på hvordan hun fremsto offentlig. Ikke fordi hun ønsket å være et moteikon, snarere tvert imot at hun ønsket å fremstå som seg selv.

-

Ikke så modig
- Rollen som Kate i LOST formet meg i det offentlige bildet. Dessuten er jeg fantastisk dårlig på å spille bimbo. Jeg gikk på audition og jeg forsøkte åtte ganger. Til slutt kikket regissøren på meg og sa «Kjære deg, du kommer aldri til å få dette til»,sa hun til Side2.

Om hun ville forbli skuespiller, var hun da usikker på.

- En virkelig god skuespiller tar gjerne på seg roller som er stikk motsatt av hva de er. Jeg er ikke så god eller så modig. Jeg velger fremdeles roller som jeg tenker andre kvinner kan se opp til.

Denne saken ble første gang publisert 28/11 2012.

Les også