Sigrid Bonde Tusvik om humorserien «LOL»

– Det var den eneste måten jeg kunne lure meg unna fra å bli en av deltagerne

En vellykket plan sendte Sigrid Bonde Tusvik rett inn som programleder for den nye humorserien «LOL: Den som ler sist».

<b>«LOL»:</b> I dette studio skal ti komikere prøve å få hverandre til å le uten at de selv bryter ut i latter.
«LOL»: I dette studio skal ti komikere prøve å få hverandre til å le uten at de selv bryter ut i latter. Foto: Mattias Andersson
Sist oppdatert

En stjernespekket gjeng med drevne komikere skal forsøke å få hverandre til å le. Det hele utspiller seg i realityserien «LOL: Den som ler sist».

Her er deltagerne samlet i et studio for å få hverandre til å le, uten selv å bryte sammen i latter.

Den som klarer holde seg hele veien gjennom seks episoder står igjen som vinner av serien som vises på strømmetjenesten Prime Video.

Du kan se serien «LOL: Den som ler sist» her på Prime Video.

Programleder Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid Bonde Tusvik (43) er programleder og den som skal prøve å holde kontroll på de ti komikerne Herman Flesvig (31), Hege Schøyen (66), Maria Stavang (28), Mikkel Niva (35), Jon Øigarden (52), Janne Formoe (48), Amir Asgharnejad (38), Steinar Sagen (48), Robert Stoltenberg (58) og Siri Kristiansen (45).

<b>ÅRETS DELTAKERE:</b> – Det blir humor på både høyt og lavt nivå, lover programleder Sigrid Bonde Tusvik (i midten), her med Robert Stoltenberg (t.v.), Maria Stavang, Jon Øigarden, Amir Asgharnejad, Herman Flesvig, Siri Kristiansen og Mikkel Niva.
ÅRETS DELTAKERE: – Det blir humor på både høyt og lavt nivå, lover programleder Sigrid Bonde Tusvik (i midten), her med Robert Stoltenberg (t.v.), Maria Stavang, Jon Øigarden, Amir Asgharnejad, Herman Flesvig, Siri Kristiansen og Mikkel Niva. Foto: Svein Brimi

– Jeg takket ja til å bli programleder uten å blunke. Det var eneste måten jeg kunne lure meg unna fra å bli en av deltagerne.

– Du la en helt bevisst plan?

– Ja, jeg fant raskt ut at det var lurt. Det er mye gøyere å herse med dem enn selv å skulle være morsom blant så mange dyktige komikere, sier Sigrid.

Les også: Sigrid Bonde Tusvik om samlivsbruddet: – Jeg jobber med kjærligheten – kontinuerlig

<b>SNAKKET SEG UNNA:</b> – Jeg innrømmer det gjerne: For en lettelse å slippe å konkurrere mot noen av våre beste komikere, sier Sigrid.
SNAKKET SEG UNNA: – Jeg innrømmer det gjerne: For en lettelse å slippe å konkurrere mot noen av våre beste komikere, sier Sigrid. Foto: Svein Brimi

Klar for sesong 2

Hun er stolt av gjengen som prøver å få hverandre til å knekke av latter – til glede for seerne.

– Det er utrolig mange artige påfunn, og de blir morsommere for hver episode. Jeg synes miksen av yngre og godt etablerte komikere er strålende. Jeg er skikkelig stolt av gjengen. De presterer på løpende bånd, sier Sigrid.

Selv håper hun å få lede en ny runde med serien.

– Jeg er klar når som helst, sier Sigrid og smiler.

Årets deltakere:

1. Hege Schøyen

Med sine 66 spreke år er Hege Schøyen den mest erfarne komikeren som deltar. Hun har gjennom årene utløst latterbrøl hos tre generasjoner.

<b>Hege Schøyen.</b>
Hege Schøyen. Foto: Terje Bendiksby

2. Robert Stoltenberg

– Jeg liker humor som har varme i seg, en slags godhet. Den følelsen får jeg lett når jeg ser på en film eller serie. Jeg kan le av mye, men ikke hvis det er sleivspark som er fremsatt på en nedsettende måte, sier Robert Stoltenberg.

<b>Robert Stoltenberg.</b>
Robert Stoltenberg. Foto: Svein Brimi

3. Mikkel Niva

– Jeg ler av mye, men ikke alt. Humoren til Herman treffer meg. Den er litt nyskapende og lite sårende. Den miksen trimmer lattermusklene mine, sier Mikkel Niva.

<b>Mikkel Niva.</b>
Mikkel Niva. Foto: Svein Brimi

4. Herman Flesvig

– Alt som er spontant og litt på kanten får meg til å le. Jeg liker humoren til Mikkel, men jeg er med for å vise at jeg er bedre. Jeg har ledd i mange upassende sammenhenger, men har fortrengt dem alle, sier Herman Flesvig.

<b>Herman Flesvig.</b>
Herman Flesvig. Foto: Svein Brimi

5. Siri Kristiansen

– Jeg elsker humoren til Sigrid, og det er en gave at hun ikke deltar. Spontan humor går rett hjem hos meg. Planlagte morsomheter synes jeg virker påtatt. Og så kan jeg nevne at jeg har ledd i begravelser og gjort mitt beste for å holde det inne i meg, sier Siri Kristiansen.

<b>Siri Kristiansen.</b>
Siri Kristiansen. Foto: Svein Brimi

6. Janne Formoe

Janne Formoe har gjort suksess i TV Norge-serien «Neste sommer». Nå gjør hun sitt beste for å holde latteren tilbake i «LOL».

<b>Janne Formoe.</b>
Janne Formoe. Foto: Terje Bendiksby

7. Jon Øigarden

– Jeg ler av alt som er sprøtt og gærent. Både lys og mørk humor går rett hjem hos i meg, spesielt det litt vågale. Det hender jeg ikke klarer å styre latteren når jeg absolutt bør. Det er lett å le i en begravelse, men da jeg prøver jeg å hente meg inn under sangene, forteller Jon Øigarden.

<b>Jon Øigarden.</b>
Jon Øigarden. Foto: Svein Brimi

8. Maria Stavang

– Jeg ler av lavterskel-humor. Litt promp og fis er undervurdert. Det enkle er ofte det beste. Og ja, jeg ler litt for mye upassende. Latteren kommer spontant og lar seg vanskelig stoppe, synes Maria Stavang.

<b>Maria Stavang.</b>
Maria Stavang. Foto: Svein Brimi

9. Amir Asgharnejad

– Britisk humor er i verdenstoppen. Mr. Bean gir meg latterkule, og viser hvor elegant komedie kan lages. Selv ler jeg ikke så mye av andre, men mest av meg selv, fastslår Amir Asgharnejad.

Denne saken ble første gang publisert 04/01 2024, og sist oppdatert 04/01 2024.

Les også