Sia lekket nakenbilde av seg selv til fansen

- Spar pengene dine, her er bildene gratis.

Sia tok grep da hun fikk vite at et nakenbilde av henne ble solgt på nett. 
Sia tok grep da hun fikk vite at et nakenbilde av henne ble solgt på nett.  Foto: Farrell/bfa/rex/shutterstock (Shutterstock)
Publisert

Australske Sia er mest kjent for de store parykkene sine, sin store stemme og sin imponerende evne til å lage magisk musikk til sine fans. 

Nå er hun i også i ferd med å bli kjent for å ha stålkontroll over bilder av henne som helt klart ikke er ment for andres øyne. 

Sia tok en uvanlig tilnærming da hun fant ut at nakenbilder av henne ble solgt rundt omkring på nettet. Artisten tok saken i sine egne hender og lekket bildet på egenhånd. 

Sia tok til Twitter og skrev:

- Noen prøver å selge nakenbilder av meg til mine fans. Spar pengene dine for her er bildene helt gratis. Enhver dag er julaften, sa sangeren på Twitter. 

Les også: - Kim Kardashian naken i kunstens navn

Det tok ikke lang tid før fansen på Twitter uttrykket sin støtte ovenfor sangeren:

Les også: - Zara Larsson om netthatet: - Det tok veldig på psykisk

Sia har tidligere uttrykket vanskelighetene ved å være i rampelyset. Hun har slitt med stoffmisbruk tidligere, og har overvunnet det hele med å relansere karrieren hennes som en singer-songwriter. Hun har jobbet med store artister som Beyonce, Zayn Malik og Rihanna. 

Sia er også kjent for å bruke store parykker for å holde seg anonym. Dette gjør hun for å verne privatlivet sitt utenom karrieren sin. 

Denne saken ble første gang publisert 07/11 2017.

Les også