Ser du hvem hun er?

Tone Damli Aaberges storesøster var velkomstkomité da Stordalen inviterte til fest.

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Publisert

(SIDE2): Stordalens 16. mai fest gikk også av stabelen i år - og en av dem som møtte de nesten 300 gjestene da de ankom Nordic Choices lokaler på Frogner, var Tone Damli Aaberges to år eldre søster Tale.

Hun jobber for Playroom, der manager Jan Fredrik Karlsen er medeier. Han arrangerte Stordalens fest

(Se flere bilder fra festen nederst i artikkelen)

Ifølge Dagbladet har Tale tidligere jobbet som au pair i England for fotballspilleren Tore Andre Flo og kona Randi. For ett år siden fikk Tale og samboer Knut Ørjan Aandahl barn for første gang

Sjelden bedt to ganger
Blant de 270 festdeltakerne var komiker Linn Skåber, modell Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck, redaktør Signy Fardal, tidligere alpinist Kjetil André Aamodt, alpinist Aksel Lund Svindal, tidligere alpinist Lasse Kjus, redaktør Trygve Hegnar, flyger Bjørn Kjos, skuespiller Janne Formoe og komiker Sturla Berg-Johansen.

Og ifølge VG skal gildet ha hatt en prislapp på fire millioner kroner. For enkelte var det første gang de deltok på den nå sagnomsuste festen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Paul Weaver

- Jeg blir sjeldent bedt på en fest to ganger. Jeg skal danse på bordet, men det antar jeg at Stordalen synes er ok. Han har jo gjort det før, sa Linn Skåber til Side2 da hun ankom Stordalens årlige fest, ikledt pannebånd, hvit togakjole med grønne og oransje detaljer, ispedd detaljer som fjær, skinnveske og matchende sko.

Komikeren, som blant annet er kjent fra Hjerte til Hjerte, der hun spiller en noe ufordragelig utgave av seg selv, var dermed nesten ikke til å kjenne igjen.

Sexy Gunhild
Og det var lite å utsette på innsatsen blant kjendiser og finanselite når det gjaldt å finne passende antrekk til festen, der årets tema var Flower Power. Slengbukser, knallfarger og psykedelia samt skjegg og langt hår var gjengangere. Noen bedre enn andre.

Blant de mest sexy var utvilsomt Gunhild Stordalen, som hadde latt seg inspirere av indianerstil og -frynser og kledt seg i heklet topp. Fiolinist og designer Marthe Krogh hadde tatt på seg en også moteriktig buksedress i blå denim kjøpt på eBay, mens andre var mer vågale i klesveien.

Pappas klær
Like vakker var muligens ikke Trygve Hegnar, som dog tok igjen i helhetsuttrykket. Brun bukse og matchende vest, med farge- og mønsterrik skjorte. Alpinist Kjetil André Aamodt hadde hentet sitt antrekk i kjelleren til pappa.

- Han levde livet, det er helt sikkert. Men jeg klarer nesten ikke gå for jeg har så høye hæler, sa Aamodt, som hadde på seg knall gule slengbukser, rød rysjebluse, oransje fuskepels vest og røde, runde solbriller og langhåret parykk. Prikken over i-en var dog de leopardmønstrede platåskoene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Paul Weaver

- Kjærlighet til hverandre
Stordalens 16. mai-fester har alltid et tema, og i år ble gjestene bedt om å stille i hippieklær. Tidligere har festen hatt temaer som togafest, maskeradeball og «white party». I fjor ble derimot festen avlyst, fordi Melhus skulle disputere noen få dager etter, og fordi paret skulle gifte seg i Marokko senere på sommeren.

- Festen er kjærlighet til hverandre, og ingenting er mer fantastisk enn å arrangere fest for venner. Festen er kjærlighet til hverandre, fremtiden og planeten - planeten som våre barn skal arve. Kvelden er en hyllest til 70-tallet, og hyllest til alt som ligger framover, sa Petter Stordalen før han gikk inn i festlokalet.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

4260

Denne saken ble første gang publisert 18/05 2011.

Les også