Ser du hvem dette er den første magasinforsiden til?

Den gang var hun best kjent som bestevenninnen til Paris Hilton.

Publisert

(SIDE2): Vi må le litt når vi ser denne magasinforsiden, for tenk at det faktisk fantes en tid hvor magasinene måtte spørre «Hvem er Kim Kardashian» for å klistre henne på coveret.

Les også: Dette er det første bildet av Kim Kardashians sønn

Første forside

Denne magasinforsiden fra 2007 er faktisk Kim Kardashians første forside noensinne, og grunnen til at hun landet jobben var bestevenninnen Paris Hilton.

På denne tiden var det nemlig Hilton-søstrene som regjerte over

BESTEVENNER: Det fantes en tid da Kim Kardashian og Paris Hilton hang sammen som erteris. Foto: Bulls
BESTEVENNER: Det fantes en tid da Kim Kardashian og Paris Hilton hang sammen som erteris. Foto: Bulls

realityverden, og Kardashian måtte fint nøye seg med skyggen.

Vi skulle imidlertid likt å se Kim Kardashian stille opp i Complex Magazine den dag i dag, sammen med overskrifter som omtaler skatevideoer, skjeletter i Eddie Murphys klesskap og Air Force 1.

Man kan trygt si at det er et ganske stort sprang fra forsiden av Complex til forsiden av Vogue, som hun per dags dato har prydet opptil flere ganger, både sminkeløs og i ekte Marilyn Monroe-stil.

Tilbakeblikk

Superstjernen har også selv delt flere tilbakeblikk med fansen på Instagram. Blant annet ett i en hvit kjole med høy hals, som skal være fra den samme perioden hun landet forsiden med Complex.

På denne tiden nektet hun fremdeles for den sexvideoen hun hadde laget med kjæresten Ray J, som senere skulle vise seg å bli en av skandalene som skjøt fart i karrieren hennes.

I løpet av sju år har Kim Kardashian gått fra å være bestevenninnen til Paris Hilton med en uheldig sexvideo, til en av verdens mektigste superstjerner, med reservert plass på første rad til alle verdens motevisninger og ansiktet på forsiden av Vogue.

Heia, Kim!

Denne saken ble første gang publisert 15/01 2016.

Les også