Ser du hvem de er døtrene til?

De er unge, vakre - og har kjente foreldre.

Foto: (Montasje)
Publisert

(SIDE2): Lauryn Hill står på scenen i Oslo Spektrum lørdag kveld, men hun er ikke den eneste i familien med et godt utseende. Datteren Selah Hill er en av mange kjendisbarn som har entret modellverdenen.

Selah, som kun er 12 år, har allerede vært på coveret av Teen Vogue - og drømmer også om å bli musiker. Pappaen er dessuten Rohan Marley, sønnen til reggaestorhet Bob.

Kjendisdøtrene som ender på catwalken er barn både av skuespillere og musikere - og en og annen groupie. Bilde av alle vi nevner, kan du se nederst i artikkelen.

Unge
Visste du blant annet at ekteskapet mellom 80-tallsheltene Don Johnson og Melanie Griffith resulterte i Dakota Johnson (22) - som endte som modell, og også hadde roller i flere filmer - blant dem The Social Network, der hun klinte med Justin Timberlake.

Men man må ikke så langt tilbake i tid for å finne hippe foreldre med vakre barn.

Charlotte Moss (13), med norsk stemor, er ikke like kjent som sin storesøster Kate, men mange spår henne like stor suksess - likheten er i hvert fall slående.

Eks-Oasis, nå Beady Eye, Noel Gallaghers datter Anais Gallagher (som han har med ekskona Meg Matthews) er signet til modellbyrået Select. Hun er kun 11 år gammel, men har allerede hatt sin første fotoshoot - med stjernefotograf Mario Testion.

Bon Jovis Richie Sambora var i sin tid gift med den nå noe ulykkelige Heather Locklear. De har datteren Ava Sambora (14).

Kanskje ikke så overraskende, med tanke på mors gener, men også Cindy Crawford har en datter som er modell. 90-tallets største sexbombe (for mange) har ikke nektet sin 10 år gamle jente Kaia Gerber å vise klær for Versace.

Musikerdøtre
Også Annie Lennox datter Tali Lennox har startet en modellkarriere. 19-åringen har jobbet noen år allerede, og gått visninger for blant annet Prada, Missoni, Miu Miu og Chanel

Riley Keough (22) har ikke et like kjent navn som mange av de andre, men hun har minst like mye å slekte på av store navn som Jagger-søstrene. Hun er nemlig datter av Lisa Marie Presley, og selvsagt barnebarnet til Kongen - Elvis. Hun har gått visninger for både Victoria's Secret og Dior.

Daisy Lowe (22) er derimot allerede et godt kjent navn for de som følger mote- og kjendisverdenen, og har blant annet prydet coverne til Italian Vogue, W og Harper. Ikke alle vet dog at hun er dattera av Gavin Rossdale, vokalist i Bush, enda bedre kjent som ektemannen til Gwen Stefani. At han var faren fant han dog først ut i 2004.

Døtrene til Mick Jagger og Jerry Hall er også relativt kjente - de er Georgia May Jagger (20) og Lizzy (27), samt halvsøster Jade (40). De er derimot ikke de eneste av Rolling Stones avkom som har entret catwalken. Keith Richards datter Theodora Richards (26) startet sin modellkarriere sammen med søsteren Alexandra og Jagger-damene med en Tommy Hilfigher-kampanje, da hun var 16 år.

Andre musikere/modeller som har avlet fram vakre barn er Simon LeBon og Yasmin Paravaneh - de har datteren Amber LeBon (22), som i 2009 ble kåret til den hotteste kjendisdatteren.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

4860

Denne saken ble første gang publisert 21/01 2012.

Les også