Underholdning

Selena Gomez har designet badetøy som har en helt spesiell funksjon for henne

- Liker badetøy som får meg til å føle meg komfortabel.

SKJULER ARRET: Selena Gomez har vært åpen om å ha gjenomgått en nyretransplantasjon. Nå har hun deisgnet badetøy som skjuler arret, og som får henne til å føle seg komfortabel.
SKJULER ARRET: Selena Gomez har vært åpen om å ha gjenomgått en nyretransplantasjon. Nå har hun deisgnet badetøy som skjuler arret, og som får henne til å føle seg komfortabel. Foto: Krahs / Instagram
Publisert

At en kjendis designer badetøy, eller annet tøy for så vidt, er ikke noe nytt. Det gjøres støtt og stadig, og mange av kjendisene håver inn på dette. Sist ut i rekken er popstjerne og produsenten Selena Gomez (26), som etter en lang pause fra både rampelyset og sosiale medier nå er tilbake for fult.

Stjernen har designet en ny badetøyskolleksjon, og kolleksjonen har hun designet med seg selv i tankene. Gomez har nemlig arr på magen etter en nyretransplantasjon, og badetøyet hun har designet er noe hun selv føler har manglet.

Skjuler arret

26-åringen har designet en badedrakt og en bikini, og mens bikiniunderdelen har høyt liv så har badedrakten et flatterende belte. For mens noen viser frem operasjonarr med stolhet (som man jo absolutt burde), så er det også noen som synes det er mest komfortabelt å dekke dem litt til. Blant disse finner man Gomez.

- Jeg føler at badetøy som på en måte dekker operasjonsarret er det som får meg til å føle meg mest komfortabel, sier hun.

Gomez har i en årrekke slitt med helseproblemer, og i 2015 avslørte hun at hun lider av den autoimmune sykdommen lupus. Det var komplikasjoner av sykdommen som førte til at hun måtte få en ny nyre. I tillegg har hun slitt med depresjoner og panikkangst.

LES OGSÅ: Selena Gomez rørte alle: - Jeg var helt ødelagt på innsiden

- Alle fortjener å føle seg sexy

Badetøyet har hun designet for merket Krahs Swim, som eies av venninnen hennes Therese Mingus. Dette er et merke som fører badetøy med relativt overkommelige priser.

- Alle kvinner fortjener å føle seg sexy. Derfor ønsker jeg å tilby forskjellige passformer, slik at alle skal kunne finne noe som passer, sier hun.

De to har vært venner i over fem år, og Gomez la nettopp ut en hyllest av sin gode venninne på Instagram:

Denne saken ble første gang publisert 02/05 2019.

Les også