Underholdning

Se Kim Kardashians første møte med Tristan Thompson etter utroskapsskandalen

Jaaa, det er ganske dårlig stemning:(((

KLARTE IKKE DY SEG: Kim Kardashian lagde grimaser bak Tristan Thompsons rygg første gang de møttes etter at det kom frem at han hadde vært utro mot Khloe Kardashian ved flere anledninger.
KLARTE IKKE DY SEG: Kim Kardashian lagde grimaser bak Tristan Thompsons rygg første gang de møttes etter at det kom frem at han hadde vært utro mot Khloe Kardashian ved flere anledninger. Foto: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Hannah Foslien / Stringer / Getty Images
Publisert

Kim Kardashian (38) reagerer nok på samme måte flere ville gjort når de for første gang hilser på søsterens kjæreste etter at det har kommet frem at han har vært utro - hun hadde lyst til å kjefte.

I et nytt klipp fra den kommende episoden av Keeping Up With The Kardashians, blir seerne tatt med på innsiden av fødestuen når Khloe Kardashians (34) fødsel finner sted på et sykehus i Cleveland, Ohio.

For dere som ikke husker: Bare dager i forveien traff bilder og video av Tristan Thompson tett omslynget av kvinner internett, det ble hevdet at han hadde vært utro med flere kvinner ved flere anledninger mens Khloe Kardashian var gravid, og skandalen var et faktum.

Les også: - Khloe Kardashians familie har tilgitt Tristan fullstendig

I videoen fra den populære realityserien ankommer Kris, Kim og Kourtney fødestuen i grevens tid før babyens fødsel. Tristan har allerede vært der en liten stund i forveien.

Når Kim spør om å få bruke toalettet, kan hun tilsynelatende ikke dy seg for å lage grimaser bak ryggen hans, og selv om det hele er trist, er det samtidig vanskelig å ikke le litt av selfiedronningens reaksjon.

Sjekk ut video under:

Fødeklare Khloe spør Kim:

- Skal dere si hei til hverandre eller ikke?

Noe som fører til at Kim K motvillig gir svogeren en slags klem/omfavnelse/anerkjennelse av at han er i rommet. I etterkant sier hun:

- Vibbene i rommet var rolige. Jeg trodde det kom til å være mye mer spent. Selv om jeg hadde lyst til å kjefte, tror jeg ikke det er tiden. Så jeg skal holde det søtt. Jeg må ikke interagere så mye. Jeg må bare være der for henne (Khloe, red. anm.).

Som Glamour påpeker, holdt Kim det rolig da hun også gjestet Ellen Show rett etter at niesen True var født.

- Jeg vet ikke en gang hvordan jeg skal beskrive det bortsett fra at det er helt «f*cked up», uttalte hun.

- Vi heiet virkelig på Khloe, og det gjør vi fortsatt. Hun er så sterk og hun gjør det beste hun kan.

Les også: Hvem er Lani Blair - dama som kobles til Tristan Thompson?

Denne saken ble første gang publisert 15/11 2018.

Les også