Se hva som skjer når 9-åring spiser verdens sterkeste chili

Det ble bokstavelig talt en meget sterk opplevelse for niåringen.

Publisert

(SIDE2): En ni år gammel gutt filmet seg selv da han skulle spise «California Reaper» - en chilipepper som anses å være verdens sterkeste chili noen gang dyrket.

Begynner å gråte

I begynnelsen av klippet ser det ut som at de første tyggene ikke er noen stor utfordring, men så kan man se at gutten begynner å angre, skriver Cosmopolitan.com.

- De første tyggene var veldig sterkt og «hot», men overkommelige. Så fikk vulkanen utbrudd, skriver niåring på sin YouTube-kanal.

I filmsnutten kan man se hvordan gutten takler chilispisingen ganske greit de første sekundene, men så kan man se hvordan han får tårer i øyenen og ansiktet blir stadig rødere.

- Måtte ringe sykehuset

Klippet, som ble lastet opp for to dager siden, er i skrivende stund blitt sett av nærmere én million.

Gutten har også lastet opp et nytt YouTube-klipp hvor han forklarer hvordan det egentlig var å spise verdens sterkeste chili.

(Se klipp lenger ned i artikkelen)

- Da jeg skrudde av kameraet brente det i munnen min og jeg hadde en følelse av at halsen min stod i brann. Og det føltes ut som Satan var i magen min! forklarer han.

- Mine besteforeldre måtte ringe til sykehuset fordi jeg hadde så vondt i magen og det virkelig bare brant innvendig, legger han til.

Vi vil tippe at den ni år gamle gutten ikke gjør det samme forsøket én gang til med det første!

Denne saken ble første gang publisert 20/07 2015.

Les også