Se Emilia Clarkes rørende avskjed med Game of Thrones

Takker folkene bak og i suksesserien for de siste ti årene på Instagram.

SAMME ROLLE I NESTEN TI ÅR: Emilia Clarke har spilt rollen som Daenerys Targaryen i Game of Thrones i nesten ti år. Nå som serien går mot slutten, viser hun takknemlighet overfor castet og crewet. 
SAMME ROLLE I NESTEN TI ÅR: Emilia Clarke har spilt rollen som Daenerys Targaryen i Game of Thrones i nesten ti år. Nå som serien går mot slutten, viser hun takknemlighet overfor castet og crewet.  Foto: (HBO)
Publisert

Den åttende og siste sesongen av HBO-suksessen Game of Thrones har ikke premiere før i 2019, men serien er allerede ferdig innspilt. 

Emilia Clarke (31) har rollen som Daenerys Targaryen - en av seriens hovedkarakterer - og benyttet anledningen til å ta et rørende farvel med rollen hun har hatt i snaut ti år. 

Mandag la den britiske skuespilleren ut et bilde på Instagram-kontoen sin med bildeteksten: 

«Hoppet på en båt på en øy for å si farvel til det som har vært mitt andre hjem i nesten et tiår.» 

Les også: Vi er litt småforelska i Emilia Clarke og stilen hennes

Foto: Skjermdump / Instagram

«Det har vært litt av en reise @gameofthrones. Takk for livet jeg ikke drømte om at jeg ville få mulighet til å leve og familien jeg aldri vil slutte å savne.»

Bildet har fått i overkant av to millioner likes. 

Den siste sesongen skal bestå av totalt seks episoder. Dette er noen færre enn i de foregående sesongene. 

En dag i forveien postet hun bilde av medskuespillerne sine Conleth Hill (spiller Lord Varys) og John Bradley (spiller Samwell Tarly) og TV-seriens medskaper D.B. Weiss. 

Les også: Emilia Clarke disser Jon Snow på Instagram

De fire skal da ha vært på en konsert med Liam Gallagher i Belfast i Nord-Irland. Ifølge Huffington Post er dette en god indikator på at hun refererte til Emerald Isle i sin nyeste Instagram-post. Dette har vært et av stedene Game of Thrones har blitt spilt inn. 

Denne saken ble første gang publisert 19/06 2018.

Les også