Se de første familievideoene av Kylie Jenner, Travis Scott og datteren

Brukte påsken på å posere på Snapchat.

Foto: Skjermdump / Snapchat
Publisert

De nybakte foreldrene Kylie Jenner (20) og Travis Scott (25) feiret påske med resten av Kardashian-/Jenner-klanen og benyttet anledningen til å vise frem seg selv og datteren på Snapchat. 

I det som er de første ordentlige videosnuttene av de tre som en familie, kan vi se Travis Scott holde Stormi mens Kylie Jenner ser på fra siden. 

Les også: Så mye er Kylie Jenners veskesamling verdt

Videoene ble lagt ut på Kylies Snapchat-konto: 

En annen video fra samme familiesammenkomst, viser Stormi som ser opp på faren sin mens noen i bakgrunnen sier: 

- Måten hun ser på deg. 

Det er liten tvil om at Kylie og Travis har brukt påsken på familie og venner. Dagen før skal paret ha feiret moren til Kylie Jenners BFF, Jordyn Woods, ifølge Huffington Post

Les også: Her er Kardashian-søstrenes dyreste gaver

Kvelden ble også foreviget på Instagram:

Kylie ble mor til Stormi Webester 1. februar i år, og avslørte at hun hadde født 4. februar. Før det holdt hun hele graviditeten hemmelig, på tross av at ryktene svirret om at hun og Travis ventet barn sammen. 

I en spørsmålsrunde den unge moren nylig holdt for fansen på Twitter, uttalte hun at moren Kris Jenner hadde vært svært støttende da hun fortalte at hun var gravid. 

I tillegg fortalte hun at den store «gravid-cravingen» hennes var Eggos (ja, de runde frossenvaflene som også Eleven fra Stranger Things elsker😉). 

Denne saken ble første gang publisert 03/04 2018.

Les også