Sangstjernen kaster klærne som forsidepike

- Jeg vil heller være sterk enn skranglete, sier den selvsikre artisten om kroppen sin.

Foto: (Who Magazine / Webstagram)
Publisert

(SIDE2): Den populære sangeren Pink (34) er ikke redd for å vise at hun er stolt av sin flotte figur. 

«Strong» fremfor «skinny»

I den nyeste utgaven av det australske bladet «Who Magazine» viser 34-åringen seg frem helt uten klær og forteller ærlig om hva hun mener om det konstante presset om den perfekte kroppen i dagens samfunn. 

I forbindelse med fotoshooten til det australske magasinet forklarer Pink at hun ville vise at hun var avslappet med å stille opp naken og ville heller gi et ekte og bredt smil fremfor å posere som en typisk modell og forsidepike.

- Når jeg vokste opp tenkte jeg ikke på om jeg var tynn nok. Jeg tenkte heller «løper jeg fort nok?» og «Hvordan kan jeg bruke kroppen min på best mulig måte?», forteller hun ifølge Daily Mail.

Pink påpeker at også at det å bygge styrke har vært hennes hovedfokus med treningen. 

Foto: Rex/d. Dasilva (All Over Press)

- Det er sikkert mange som mener at jeg burde gå ned noen kilo, men jeg er en person som heller vil være sterk enn mager og skranglete, forklarer Pink.

Sangfulgen sier at hun tror det er ganske så vanlig at jenter og kvinner blir påvirket av tallet på vekta, og innrømmer at også hun har sine dager hvor hun synes hun virker «større».

34-åringen oppfordrer derfor unge jenter til å tenke mer på hvordan man kan bygge opp kroppen til å bli sunn og sterk i stedet for å bekymre seg for hvilken klesstørrelse man bruker. 

Flere barn?

Pink er gift med ektemannen Carey Hart og paret har datteren Willow (3) sammen. 

Sangstjernen er åpen for å få flere barn, men sier at hun ikke er helt sikker på hvordan datteren hadde reagert om hun hadde fått en liten søster eller bror

- Hun elsker å få all oppmerksomheten. Hadde hun fått søsken kunne det fort blitt en del voldelige episoder, spøker hun.

Foto: Jen Lowery / Splash News (All Over Press)

Denne saken ble første gang publisert 12/06 2014.

Les også