Samantha Fox og norske Linda har utsatt bryllupet to ganger

– Endelig kan vi gifte oss

Etter to år med korona kan den britiske superstjernen endelig gifte seg med sin norske Linda. Men først tok Samantha Fox turen innom forlovedens hjemby for å bli hyllet som en dronning under premieren av «Lange flate ballær 3».

<b>      SAMANTHA FOX:</b> – Livet med Samantha er ikke så annerledes som man kanskje skulle tro. Hun er en veldig vanlig jente, smiler Linda til Her og Nå.
SAMANTHA FOX: – Livet med Samantha er ikke så annerledes som man kanskje skulle tro. Hun er en veldig vanlig jente, smiler Linda til Her og Nå. Foto: Morten Bendiksen
Sist oppdatert

Det britiske 80-tallsikonet Samantha Fox (55) tok Fredrikstad med storm da hun og forloveden Linda Olsen (47) kom kjørende inn på den røde løperen i en lekker, rød Porsche.

Ikledd en fotsid kjole med røde paljetter, skrev hun autografer og stilte opp på bilder for de mange fremmøtte tilskuerne.

Filmen «Lange flate ballær 3»

«Touch me»-artisten er den største stjernen i den nye Harald Zwart-filmen «Lange flate ballær 3», og 55-åringen var dermed dronningen av den glamorøse gallapremieren.

– Det var fantastisk å spille inn denne filmen. Spesielt etter lang tid med korona og karantene var det utrolig fint å kunne gjøre en film som dette, og å jobbe med en så bra mann som Harald Zwart. Filmen er akkurat det vi alle trenger nå. Jeg trengte dette, og jeg tror alle har behov for å le litt også. Det er et fantastisk manus, en fin historie – og rett og slett en veldig morsom film, smiler Samantha til Her og Nå.

<b>JAN EGDAR FJELL:</b> I «Lange flate ballær 3» synger Samantha duett med Fredrikstad-kællen Jan Edgar Fjell mens Hellbillies spiller.
JAN EGDAR FJELL: I «Lange flate ballær 3» synger Samantha duett med Fredrikstad-kællen Jan Edgar Fjell mens Hellbillies spiller. Foto: Zwart Arbeid

Forloveden Linda er født og oppvokst på Hvaler, og syntes det er stor stas at Samantha blir satt pris på på hennes hjemmebane.

– Jeg synes det er helt fantastisk at hun får oppleve dette i Fredrikstad, stråler Linda.

Paret har vært sammen i seks år, og det var også Linda som sørget for at 80-tallsikonet fikk en rolle i den tredje filmen om Fredrikstad-kællane.

– Da jeg så at Harald Zwart skulle lage «Lange flate ballær 3», sa jeg: «Wow! Samantha, du må være med i den filmen». Jeg fortalte at hun passet så bra til det, for hun kunne henge som plakat i «Ed garasjen» og ville være perfekt. Da skrev jeg til Harald, og han var heldigvis like positiv som oss. Det er helt fantastisk, smiler Linda.

Les også:

<b>HARALD ZWART:</b> – Det var utrolig fint å kunne gjøre en film som dette, og å kunne jobbe med en så bra mann som Harald Zwart, smiler Samantha til Her og Nå.
HARALD ZWART: – Det var utrolig fint å kunne gjøre en film som dette, og å kunne jobbe med en så bra mann som Harald Zwart, smiler Samantha til Her og Nå. Foto: Morten Bendiksen

Bor i England sammen

Samantha forteller at hun forstår en del norsk, men hun har ennå ikke lært seg å snakke språket. Med årene har artisten blitt sterkt knyttet til Norge.

– Jeg anser meg selv som halvt norsk. Jeg skal gifte meg med en norsk kvinne og har bodd mye på Hvaler og i Fredrikstad. Jeg har gode venner her, og det er alltid en opptur å tilbringe tid her, smiler hun.

Linda, som har to sønner fra før, har flyttet til England for å bo med forloveden.

– Samantha stortrives i Norge, så vi er her ganske mye. Det har blitt lite de siste årene på grunn av koronaen, men vi kommer til å være mer her hjemme i tiden fremover, forsikrer hun.

Pandemien har også ført til at det forelskede paret har måttet finne seg i å vente på det som skal bli et av deres livs aller største dager.

Les også: (+) Samantha Fox: – Jeg satt på skolebussen, og der var jeg i avisen med puppene mine

<b>IKON:</b> Med låten «Touch me» ble Samantha superstjerne på slutten av 80-tallet, og plakater av den barmfagre artisten hang på mange gutterom verden over.
IKON: Med låten «Touch me» ble Samantha superstjerne på slutten av 80-tallet, og plakater av den barmfagre artisten hang på mange gutterom verden over. Foto: Teamcamera

Utsatt bryllupet to ganger

– Vi har utsatt bryllupet to ganger. Det har vært tøft, men det er sånn at vi har venner og familie fra Norge, Sverige, Hellas og USA som skal komme i bryllupet. Da måtte vi bare vente slik at vi skal kunne få det bryllupet vi ønsker. Men nå kan vi endelig gifte oss, så det skjer snart, forteller Linda.

Paret skal gifte seg i Essex i Storbritannia til sommeren, og Samantha har tidligere fortalt til britiske OK Magazine at det står noen berømte navn på gjestelisten. Hvaler-jenta Linda lar seg ikke skremme av oppmerksomheten og oppstyret rundt det å gifte seg med en superstjerne.

– Livet med Samantha er ikke så annerledes som man kanskje skulle tro. Hun er en veldig vanlig jente. Dette her med glamour og røde løpere er kanskje 10 prosent av hverdagen. Vi har det bare veldig fint sammen, smiler Linda til Her og Nå.

Denne saken ble første gang publisert 13/05 2022, og sist oppdatert 13/05 2022.

Les også