Ross Partridges svar til Samantha Wragg og salget av brudekjolen

Viral kjærlighetshistorie.

Publisert

(SIDE2): I 2014 giftet Samantha Wragg og Ross Partridge seg. Men ekteskapet varte ikke. 18 måneder senere var det slutt, etter at Ross hadde møtte en annen kvinne.

Samantha la i forrige uke ut en annonse på eBay, der hun selger brudekjolen, for – som hun sa - å betale skilsmissen.

LES mer: Bedratt kvinne selger brudekjolen for å finansiere skilsmisse

Annonsen, som ble lagt ut på eBay, har siden gått sin seiersgang på nett – på grunn av ordlyden:

- Jeg selger den mest for å betale for skilsmissen som min eks-mann etterlot meg regningen for. Kjolen er i fin stand, men trenger å renses for å få bort flekkene av svik. Jeg rakk ikke gjøre det selv før min utro idiot av en mann besluttet seg for å avslutte ekteskapet, skrev Samantha i annonsen – og påpeker at det finnes få bilder av kjolen, ettersom hun brant de brudebildene der ektemannen var med.

LES også: Disse kjolene ble bestilt på nett, men de var ikke helt som på bildet

Foto: (ebay)

Var utro

Nå har derimot historien fått en ny vending. Eksen Ross har nemlig også gått ut offentlig, med en video, der han forklarer sin side av saken.

- Jeg og Samantha ble separert i januar. Og det er sant, jeg forelsket meg i en annen kvinne og etter hvert flyttet jeg inn sammen med henne, starter han.

- Vi er ikke lenger sammen, og Samantha har en ny kjæreste, og vi lever hver våre liv. Vi trenger ikke dvele ved det. Men jeg ønsker å få klarhet i det som gjelder skilsmissen. Da vi startet prosessen, fikk jeg inntrykk av at vi skulle betale halve hver. Da papirene kom, og det sto at jeg skulle betale alt, så nektet jeg. Så slik det er nå, er jeg mer en glad for å betale halvparten.

Partridge fortsetter deretter å snakke om eksen, i rosende vendinger.

- Sam, dersom du ser dette – gratulerer. Denne eBay-greia har blitt mye større enn noen kunne trodd.

- Jeg håper bloggen på bakgrunn av dette får større anerkjennelse, for det fortjener den. Jeg har alltid sagt den er nydelig skrevet, selv om du fjerner de innleggene som handlet om våre eventyr og feil, som var svært morsomme.

LES også: Selger kjole på Finn.no til en med «motekropp»

Artikkelen fortsetter under videoen:

Karma

Deretter ønsker han eksen lykke til videre.

- Du fortjener alt det beste, for du er en fantastisk kvinne, og jeg håper din nye kjæreste passer på deg.

Selv om paret muligens har en bedre tone seg imellom nå, så har enkelte kommentert videoen og det faktum at Ross har en tatovering på armen, #karma.

Han forteller selv at han fikk den for kort tid siden, etter at Samantha brukte den i en tweet etter at hun fant ut at Ross og kvinnene han hadde forlatt henne for, hadde gått fra hverandre.

Kjærligheten, altså …

Samanthas brudekjole skal angivelig ha kostet foreldrene hennes rundt 20.000 kroner, og ble lagt ut for salg til 5000.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Denne saken ble første gang publisert 24/08 2016.

Les også