Robbie Williams falt av scenen under konsert - brakk arm på fan

- Han har ennå ikke beklaget hendelsen, hevder offerets datter.

BRAKK ARM: Artisten Robbie Williams skal ha brukket armen på en fan da han falt av scenen under en konsert i Newcastle i slutten av juni. Her fra en konsert i Manchester.
BRAKK ARM: Artisten Robbie Williams skal ha brukket armen på en fan da han falt av scenen under en konsert i Newcastle i slutten av juni. Her fra en konsert i Manchester. Foto: Matrixpictures.co.uk (Bulls Pix)
Publisert

Artist og entertainer Robbie Williams holdt konsert for flere tusen publikummere i Newcastle forrige uka da han falt av scenen og brakk armen til en publikummer, skriver Independent.

Williams skal ha gitt "høy fem" til flere publikummere under en låt da han mistet balansen og landet oppe 52-år gamle Margaret Nash. Artisten skal ha landet oppå Nash, noe som førte til at hun brakk armen og mistet resten av konserten da hun ble sendt til sykehus. Nash var på konserten med datteren Katie, som nå hevder at artisten ennå ikke har beklaget hendelsen.

- Du falt på moren min og hun har vært på sykehuset med brukket arm. Du har ikke en gang sagt unnskyld, skal en sinna Katie ha skrevet på Twitter.

Representanter for Williams har ikke kommentert påstanden, men pressetalsmann for Metro Radio Arena, hvor konserten fant sted, hevder det motsatte.

- Vi tok vare på damen under konserten etter hun klaget på smerter i armen. Vi fikk senere beskjed om at den var brukket. Senere tok vi kontakt med Robbie Williams produksjonsselskap, som skal ha vært i kontakt med damen, sier Paul Tattenden til avisen.

Hendelsen ble fanget på film av en publikummer. I klippet kan man se Williams falle av scenen. Etter han har kommet seg på scenen igjen, fortsetter han showet med en rask kommentar: "det der gikk jo bra".

Robbie Williams er for tiden på turneen "Swings Both Ways". Han besøkte Oslo i mai.

Denne saken ble første gang publisert 04/07 2014.

Les også