Risikerer 10 års fengsel

Charlies Sheens ekskone Brooke arrestert.

Foto: (Politiet)
Publisert

(SIDE2): Mor til Charlies Sheens tvillingsønner Bob og Max, Brooke Mueller, risikerer flere år i fengsel etter at hun fredag ble arrestert for besittelse av narkotika, med formål å selge videre.

Rettssak
Mueller ble pågrepet i Aspen og satt i arresten i Pitkin County. Hun ble løslatt fra varetekt samme dag mot en kausjon på nærmere 70.000 norske kroner.

Siktelsen gjelder også overfall

- 2. desember, klokken 23.32, ble politi på rutinepatrulje kontaktet av en kvinne som ville anmelde et overfall. gjerningspersonen ble identifisert som Brooke Mueller, 34, fra Los Angle, California, sier politiets talsperson Blair Weyer.

Like over midnatt ble Mueller lokalisert og arrestert, siktet for overfall og for besittelse av kokain, ment for videresalg.

Mueller må møte for retten igjen den 19. desember.

Trøblete
Det er ikke første gang Charlie Sheens ekskone er i hardt vær. Forholdet mellom henne og skuespilleren var turbulent, og hun anmeldte Sheen for vold. Begge to har vært inne til rehabilitering for sitt narkotikabruk.

Sheen er den som har vært i media for sin ville oppførsel senest, da han fikk sparken fra TV-serien Two and a Half Men, blant annet etter å ha kalt produsenten en idiot. Deretter fortsatte han sitt ville mediefulgte sirkus, til han endte opp med sykehusinnleggelse og nok et rehabopphold.

Barnefordeling
Etter skilsmissen har de også ligget i konflikt med hverandre, og offentlig kranglet om foreldreomsorgen for sine to barn.

I april i år kom de derimot til enighet om fordelingen, men ikke uten strenge regler for samværet. Ingen av foreldrene får være alene med sine egne barn, men må til enhver tid ha med barnas barnepiker. De må også tre ganger i måneden la seg teste for å bevise at de ikke bruker dop

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Denne saken ble første gang publisert 04/12 2011.

Les også